Korhan Bergez için 'Tina' planı

Korhan Bergez için 'Tina' planı

İki buçuk aydır kayıp olan ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği Tina'nın 2 gün önce geri dönmesi arama çalışmalarına hız kazandırdı. Tina'nın tasmasına GPS takan ekipler arama çalışmalarını artık beraber yürütecek. 1 milyon lira ödül konulan Berzeg'den ise 76 gündür tek bir iz yok.

İstanbul'dan tatile geldiği memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesinde 76 gün önce kaybolan, aylardır bölgede titizlikle arama çalışmaları yürütülmesine rağmen ulaşılamayan ekonomist Korhan Berzeg'in köpeğinin 2 gün önce geri dönmesi, vakaya yeni bir boyut kazandırdı. Berzeg ailesinin köpeği Tina'ya GPS takılarak arama çalışmaları devam ediyor.

yeni-proje-85.jpg
74 gün sonra bulunan Tina

74 gün sonra dönen 'Tina'nın bakımlı olduğu, üzerinde arazide kaldığına dair kir, toprak ve çamur gibi izlerin bulunmadığı, patilerinin ise temiz olduğu görüldü. Köpeğin yakın bölgede alıkonulurken bırakıldığı ya da kaçtığı değerlendiriliyor.

yeni-proje-86.jpg
GPS takıldı

GPS TAKILARAK ÇALIŞMALARA KATILIYOR

Ayrıca köpeğin sağlıklı ve bedeninde hiçbir leke olmaması ekiplerin dikkatini çekti. Öte yandan köpek Tina'nın arama kurtarma çalışmalarına GPS takılarak katılıyor.

TASMA ÜZERİNDE İNCELEME YAPILDI

HaberGlobal'de yer alan habere göre, Tina, jandarma gözetimine alınırken, köpeğin köyde yaşayan Hülya Özkan isimli bir kişinin evinin bahçesine girdiği öğrenildi.

yeni-proje-87.jpg

Ekipler, 'Tina'nın da görev alacağı bir yol haritası belirledi. Dün Berzeg'in evine gelen Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Olay Yeri İnceleme ekipleri, köpeğin fotoğraflarını çekip, parmak izine ulaşılması için tasma üzerinde incelemeler yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN