Beşiktaşlılar maç öncesi afetzede çocuklar için oyuncak satın aldı

Spor Toto Süper Lig 14. hafta erteleme karşılaşmasında Beşiktaş bugün Fraport TAV Antalyaspor'u ağırlayacak. Beşiktaş taraftarı, maç öncesi Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzede çocuklar için sahaya atılacak oyuncakları satın almak için uzun kuyruklar oluşturdu.

Spor Toto Süper Lig 14. hafta erteleme karşılaşmasında Beşiktaş bugün Fraport TAV Antalyaspor'u konuk ediyor. Taraftarlar, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen çocuklar için anlamlı bir etkinlik de gerçekleştirecek.

Vodafone Park'ta saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi, hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. İlk olarak Taksim'deki terör saldırısı nedeniyle 14 Şubat'a ertelenen müsabaka, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle bir kez daha tehir edilmek zorunda kalınmıştı.

Ligde oynadığı 21 maçta 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 39 puan toplayan Beşiktaş, 4. basamakta yer alıyor. Antalyaspor ise 7 galibiyet, 3 beraberlik, 11 yenilgi ve 24 puanla 13. sırada bulunuyor.

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN OYUNCAK KAMPANYASI

Depremzede çocuklara moral vermek amacıyla düzenlenecek etkinlikte taraftarlar, maç öncesi dağıtılan pelüş oyuncakları Vodafone Park'ın zeminine atacak. Pelüş oyuncaklar, daha sonra çocuklara hediye edilmek üzere deprem bölgesine gönderilecek.

Beşiktaş taraftarı sahaya atılacak oyuncakları satın almak için uzun kuyruklar oluşturdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN