Bir bu eksikti! Meteorolojiden İstanbul için yeni felaket uyarısı! Tehlikeli sınırı aşalı çok oldu

Bir bu eksikti! Meteorolojiden İstanbul için yeni felaket uyarısı! Tehlikeli sınırı aşalı çok oldu

Son dakika... Eylül ayında etkili olan soğuk hava dalgası hafta sonu itibariyle yerini sıcak havalara bırakmış durumda. Hafta sonunda sıcaklıklar 4-5 derece birden yükselirken vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Yağışlar ne zaman gelecek?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Bir bu eksikti! Meteorolojiden İstanbul için yeni felaket uyarısı. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten 16 milyon İstanbulluyu uyardı. Büyük tehlike kapıda!

Türkiye hafta sonuna sıcak hava dalgasıyla uyanmış durumda. İstanbul başta olmak üzere Ankara ve İzmir'de sıcaklıklar 4-5 derece birden artarken vatandaşlar 'Sıcaklıklar daha da aratacak mı? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Bir bu eksikti! Meteorolojiden İstanbul için yeni felaket uyarısı. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten üstüne basa basa uyardı. Tehlikeli sınırı aşalı çok oldu. 16 milyon İstanbullu tehlikede! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 23 Eylül hava durumu raporunu yayımladı. Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun öğle saatlerinden sonra kısa süreli yerel sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Adana ve çevresinde gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

jhhjjh-21.jpg

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgârın ise; genellikle kuzeyli, yurdun doğu kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

KEREM ÖKTEN 'SINIRI AŞTI' DEDİ VE UYARDI: İSTANBUL İÇİN YENİ FELAKET UYARISI

Hava durumu tahminleriyle vatandaşlar tarafından yakından takip edilen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yeni bir son dakika uyarısında bulundu.

b67778.png

İstanbul için beklediği yeni tehlikeyi açıklayan Ökten, "Bizim İstanbul için Nitrojen dioksit'i konuşmamız lâzım. Dünya Sağlık örgütüne göre sınır 10 mg. Şu anda şehrin güneyinde, havada 15 ila 18 mg gaz var. Bunun sebebi egzos ve diğer fosil yakıtlar. Bu gaz Astıma sebep oluyor. Ayrıca Boğazda yanma hissi oluşturuyor..." çağrısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN