Bir ısırığı fili bile öldürüyor! Çorumlu adamın cesareti Türkiye'yi gururlandırdı: Yılanı kovalama nedeni herkesi şaşırttı

Türkiye'de havaların bir soğuması bir ısınması yılan popülasyonlarını etkilemiş durumda. Sıcaklıkların birden artmasıyla yılanlar ortaya çıkmaya başladı. Gelen son görüntüler ise herkesi şoke etti. Bir ısırığı fili bile öldürüyor! Çorumlu adamın cesareti Türkiye'yi gururlandırdı. İzleyenlerin ağzı açık kaldı. Dev yılanı kovalama nedeni duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde yılan istilası başladı!

Havaları birden bire serinleyip ısınması yılanların dengesini şaşmasına neden oldu. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Görüntüleri izleyince tüyleriniz diken diken olacak. Bir ısırığı fili bile öldürüyor! Çorumlu adamın cesareti Türkiye'yi gururlandırdı. Dev yılanı öyle bir kovaladı ki... Nedenini öğrenince kulaklarınıza inanamayacaksınız. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde yılan istilası başladı! Arkanıza bakmadan kaçın.

yeni-hghg-3.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip ediliyor. Çorum'dan gelen görüntüler ise herkesi şoke etti. Dev yılanı saatlerce kovaladı. Nedenini öğrenince ağzınız açık kalacak.

BİR ISIRIĞI FİLİ BİLE ÖLDÜRÜYOR!

Çorum'un İskilip yolu üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışan yılanı gören Akif Kara, arabasından inerek dev yılanı kovalamaya başladı. Yolun ortasında yılanı görünce hızla gelen araçların ezebileceğini düşünen Akif Kara, 'Pist, geç hadi geç' dedi.

BU SEFER ADAM YILANI KOVALADI... GÖRENLER ŞAŞTI KALDI

O anlar cep telefonunun kamerasıyla kaydedilirken yılanın hızlı bir şekilde karşıya geçmesini sağlayıp 'güle güle' diyerek bölgeden ayrıldı. Yılan ise arazide gözden kayboldu.

hghghg-2023-09-24t100359-909.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrasında uzmanlardan son dakika uyarısı geldi. Havaların tekrardan ısınmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı tedbirli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN