Bir kadın cinayeti de Manisa'da! Eşini ve kayınbiraderini katledip...

Türkiye'de 'önlenemeyen' kadın cinayetlerine her gün bir yenisi eklendi. Manisa'da Alaattin Turantekin adlı bir erkek, ormanda tartıştığı eşi Tülin Turantekin ve kayınbiraderi Bülent Eslik'i tabanca ile vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde, karısını ve kayınbiraderini silahla vurarak öldüren kişi, intihar etti.

Alınan bilgiye göre, Büyük Sümbüller Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda bir cipin yanında 3 kişinin hareketsiz yattığını görenler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

2-001.jpgAlaattin Turantekin (sağda) ve eşi Tülin Turantekin (solda)

EŞİ VE KAYINPEDERİNİ KATLEDİP İNTİHAR ETMİŞ

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, park halindeki cipin yanında sigortacı olduğu öğrenilen Alaaddin Turantekin ile eşi Tülin Turantekin ve kayınbiraderi Bülent Eslik'in cansız bedenlerini buldu.

1-011.jpgBülent Eslik

Ekiplerin yaptığı incelemede Alaaddin Turantekin'in, eşini ve kayınbiraderini tabancayla vurarak öldürdükten sonra intihar ettiği belirlendi.

cc.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN