'Bizi seçmezseniz sizin için kötü olur' kampanyasına Mehmet Şimşek de katıldı

Bir süredir 31 Mart yerel seçimleri için seçmenlere iktidar kanadından yapılan, 'Biz gelmezsek yatırım alamazsınız' söylemlerine Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de katıldı. Şimşek, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'a desteklerini açık bir şekilde ifade ederek, Kurum'un başkan olması halinde, şehrin ulaşım sorunlarının hızla çözüleceğine ve bu durumun sadece vatandaşların değil, aynı zamanda şirketlerin de kazancına olacağını vurgulaması dikkat çekti.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'a desteklerini açık bir şekilde ifade ederek, Kurum'un başkan olması halinde, şehrin ulaşım sorunlarının hızla çözüleceğine ve bu durumun sadece vatandaşların değil, aynı zamanda şirketlerin de kazancına olacağını vurguladı. Şimşek, "Eğer büyükşehir iyi çalışırsa, inanın daha verimli şirketlerimiz olur" diyerek, Murat Kurum'un metro yapımını hızlandıracağını ve bu sayede herkesin kazançlı çıkacağını belirtti.

'AYRIMCILIK YAPMADIK'

Bakan Şimşek, geçmiş yıllarda belediyelere yapılan kaynak dağılımında herhangi bir ayrımcılık yapılmadığını, en çok kaynağın İstanbul, Ankara ve İzmir gibi muhalefetin yönetiminde olan büyükşehirlere ayrıldığını açıkladı. Bu durumun, hükümetin tüm belediyelere eşit şekilde yaklaştığının bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Ayrıca, Şimşek İstanbul'un karşı karşıya olduğu ulaşım, konut açığı ve afet riski gibi önemli sorunların Murat Kurum'un tecrübesi ile çözüleceğine inancını dile getirdi. Hükümetin İstanbul'un altyapısına yönelik yaptığı önemli yatırımlardan bahseden Şimşek, bu projelerle şehrin ulaşım sorununun çözüme kavuşacağını ve gelecekte de çözüleceğini belirtti.

'KURUM KAZANIRSA ŞİRKETLER DE KAZANACAK'

Bakan, "Hep birlikte İstanbul'u çok daha ileri bir noktaya taşıyacağız" diyerek, şirketlerin de bu süreçten kazançlı çıkacağını, daha yüksek verimlilikle çalışacaklarını ve çalışanların daha az stresle işlerine devam edebileceklerini ifade etti. Bu kazanımların, dijital çağda fark yaratmanın yolunun Murat Kurum'u desteklemekten geçtiğini gösterdiğini vurguladı.

Şimşek, ekonomik sorunların farkında olduklarını ve bu sorunları çözmek için kapsamlı bir program açıkladıklarını hatırlatarak, enflasyonun tek haneye indirileceğini ve bu sayede vatandaşların daha rahat bir şekilde konut alabileceklerini belirtti. Bakan, zorlu bir dönemde olduklarını ancak başaracaklarına inançlarının tam olduğunu ifade ederek, katılımcılardan Murat Kurum'a destek istedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN