BluTV depremzedeleri yalnız bırakmadı! Tüm ünlü isimler deprem özel yayınında bağış toplayacak

BluTV depremzedeleri yalnız bırakmadı! Tüm ünlü isimler deprem özel yayınında bağış toplayacak

Türkiye'de yaşanan iki büyük depremin ardından dizi sektörü de yardım için yeni kampanyalar düzenlemeye başladı. BluTV ve Okan Bayülgen'in moderatörlüğünde düzenlenecek olan deprem yardım yayını için birçok ünlü oyuncu destek verecek. İşte deprem özel yayını hakkında merak edilen tüm detaylar….

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından yaraları sarmak da hiç kolay olmayacak. Binlerce can kaybı yaşanırken milyonlarca vatandaş da yardıma muhtaç bir hale geldi. Yaralarımızı sarmak için dört bir elden savaşırken BluTV tarafından düzenlenecek olan deprem yardım programıyla pek çok ünlü isim de bölgeye destek olacak. İşte deprem özel yayını hakkında merak edilen tüm detaylar…


DEPREM İÇİN EL ELE

Bugün BluTV tarafından düzenlenecek olan deprem yardım programı Okan Bayülgen'in moderatörlüğünde gerçekleştirilecek. “yaralarımızı sarıyoruz” etiketiyle düzenlenecek olan yardım programına birçok ünlü isimle destek sağlayacak.

okan-bayulgen.jpg

Ülkece yaşadığımız zor günleri atlatmak için el ele verirken birçok farklı kurum tarafından düzenlenen yardım programları da gündeme gelmeye başladı. Birsen Altuntaş'ın haberinde yer alan bilgiler kapsamında BluTV ailesi olarak deprem için yardım kampanyası düzenleneceği bildirildi. İlk günden beri çalışmalarına devam eden BluTV yaraları sarmak ve daha çok kişiye yardım ulaştırabilmek için Pazartesi günü saat 19.30'da BluTV YouTube kanalı üzerinden destek programı düzenleneceği belirtildi. Okan Bayülgen'in moderatörlüğünde yapılacak olan ve özel konuklarla birlikte gönüllülerin de destek sağlayabileceği canlı yayın programı bugün gerçekleştirilecek.
blutv-1.jpg

Yardım yayını için NetD’nin yayın desteği sağladığı belirtilirken YouTube kanalı üzerinden kolay bir şekilde izlenebileceği duyuruldu. Depremden etkilenen vatandaşlar için düzenlenen yayın programına herkesin destek sağlayabileceği belirtildi.
BluTV ofisinde yapılacak olan yayın bağışlarının AHBAP, Kızılay ve AFAD gibi 3 büyük sivil toplum kuruluşlarının hesaplarına gönderileceği ifade edildi.

blutv-mesaj.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN