Bodrum'da 1 Milyonluk hesap! O fiş sosyal medyada gündem oldu: Bir bardak çay fiyatı bakın ne kadar?

Bodrum'da 1 Milyonluk hesap! O fiş sosyal medyada gündem oldu: Bir bardak çay fiyatı bakın ne kadar?

Bodrum yine fahiş fiyatlarıyla gündem oldu! 1 milyon TL’yi aşan hesap görenleri şaşkına çevirdi. Sosyal medyada paylaşılan fiş gündem oldu. Bir bardak çay içmek bile çok pahalıya patlıyor...

Yaz mevsiminin vazgeçilmez noktalarından biri olan Bodrum’da fahiş fiyatlar gündem olmaya başladı. Bir grup arkadaş ödediği hesabı sosyal medyadan paylaşınca gündem oldu. 1 milyonu geçen hesap kullanıcıları öfkelendirdi.

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte, Bodrum'da her yıl tartışma yaratan fahiş fiyatlar bu sezon da gündeme damgasını vurdu. Muğla’nın popüler tatil beldesi Bodrum’da, 20 kişilik bir grubun ödediği astronomik hesap, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

1 MİLYON 115 BİN 510 TL’LİK HESAP ÖDEDİLER

Bodrum’da bir restoranda yemek yiyen 20 kişilik grup, toplamda 1 milyon 115 bin 510 TL’lik bir hesap ödediklerini paylaştı. Sosyal medyada hızla yayılan bu bilgi, büyük bir şaşkınlık ve tepkiyle karşılandı. Restoranda sunulan yiyecek ve içeceklerin fiyatlarının oldukça yüksek olduğu görülürken, özellikle 5 adet spesiyal yemeğin toplamda 100 bin TL, bir çayın ise 90 TL olması dikkat çekti.

Bu fahiş fiyatlar, sosyal medya kullanıcıları arasında büyük bir infial yarattı. Birçok kullanıcı, bu tür fiyatlandırmaların kabul edilemez olduğunu ve yetkililerin bu duruma müdahale etmesi gerektiğini belirtti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, yorum ve paylaşımlar eşliğinde hızla yayıldı.

FAHİŞ FİYAT UYGULAYAN FİRMALARA CEZAİ YAPTIRIM

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat ve stokçuluğun önüne geçmek için yeni önlemler alınacağını açıklamıştı. Bolat, fahiş fiyat uygulayan işletmelerin tespit edilerek cezalandırılacağını ve stokçuluk yapan firmaların bir sene içerisinde üç defa yakalanmaları halinde kapatma cezasıyla karşılaşacaklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nde yaptığı açıklamada fahiş fiyatlarla ilgili sert mesajlar verdi. Erdoğan, "Milletin boğazındaki lokmasına göz dikenlerden hesabını soracağız" diyerek şöyle devam etti: “Şunun bilinmesini isterim, milletin aşına, ekmeğine ve boğazındaki lokmasına göz dikenlerden bunun hesabını mutlaka soracağız”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN