Bolu, Düzce, Sakarya, Bilecik, Ankara ve Çankırılılar gece rahat uyuyup sabah böyle uyancaksınız! Geliyor gelmekte olan

Bolu, Düzce, Sakarya, Bilecik, Ankara ve Çankırılılar gece rahat uyuyup sabah böyle uyancaksınız! Geliyor gelmekte olan

Türkiye’nin birçok bölgesinde yaşayan vatandaşlar, meteoroloji uzmanlarından önemli bir uyarı aldı. Özellikle Bolu, Düzce, Sakarya, Bilecik, Ankara ve Çankırı’da ikamet edenler, hava durumu konusunda dikkatli olmaları konusunda bilgilendirildi.

Kara hasret kalan Türkiye için ilk uyarı yapıldı. Kerem Ökten, Bolu, Düzce, Sakarya, Bilecik, Ankara ve Çankırı’da yaşayanlar için özellikle dikkat etmelerini söyledi..

img-3696-001.jpeg

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla vatandaşları tek tek uyardı. Ökten’in açıklamasına göre, Mart ayında Türkiye, hava durumu açısından oldukça değişken bir döneme giriyor. Beklenen hava durumu, öncelikle mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıklarla başlayacak. Ancak bu sıcak hava dalgasının ardından, normallerin altında soğuk hava koşulları hüküm sürecek.

Ökten, bu tür değişken hava koşullarını “Tam Hastalık Havası” olarak nitelendirerek, vatandaşları olası sağlık sorunlarına karşı uyardı.

Bu dönemde, ani hava değişikliklerine karşı dikkatli olunması ve gerekli önlemlerin alınması büyük önem taşıyor. Özellikle soğuk hava dalgalarına karşı korunmak için gerekli tedbirlerin alınması, sağlık açısından olası riskleri minimize edebilir. Vatandaşların, uzmanların uyarılarını dikkate alarak, bu dönemde sağlık ve güvenlikleri için gerekli önlemleri almaları tavsiye ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN