Bolu, Kastamonu, Çorum ve Karabük'te yaşayanlar dikkat! Topraktan fırlayıp saldırmaya başladılar... Önüne geleni sokup geçiyor!

Bolu, Kastamonu, Çorum ve Karabük'te yaşayanlar dikkat! Topraktan fırlayıp saldırmaya başladılar... Önüne geleni sokup geçiyor!

Türkiye'de havaların serinlemesine rağmen yılanlar halen toprağın altına girmiş değil. Ülkemizde yılan vakaları görülmeye devam ederken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Uzmanlar acil durum koduyla uyardı. Bolu, Kastamonu, Çorum ve Karabük'te yaşayanlar dikkat! Topraktan fırlayıp saldırmaya başladılar. Önüne geleni sokup geçiyorlar! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

Yaz aylarının yavaş yavaş sona ermesi ile birlikte yılan vakalarında azalma yaşanacağı öngörülüyordu ancak öyle olmadı. Ülkemizde halen yılan vakaları görülmeye devam ederken gelen son görüntüler herkesi hayrete düşürdü. Dev yılanları görünce aklınızı kaybedeceksiniz. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Bolu, Kastamonu, Çorum ve Karabük'te yaşayanlar dikkat! Topraktan fırlayıp saldırmaya başladılar. Önüne geleni sokup geçiyorlar!

TOPRAKTAN FIRLAYIP SALDIRMAYA BAŞLADILAR!

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip edilirken Kastamonu'dan gelen görüntüler tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Kastamonu'da bulunan karayolunda bir yılan görüntülendi. Çatalzeytin ilçesinde ilçe merkezinde karayoluna çıkan yılanın 'bozörük' cinsi olduğu tespit edildi.

gfggf-28.jpg

ÖNÜNE GELENİ SOKUP GEÇİYORLAR

Yılanı fark eden vatandaşlar hemen cep telefonlarına sarılarak o anları kaydetti. Bu tür yılanlar daha çok Avrupa'da görülürken vatandaşlar tarafından görüntülenen yılan olduğu yerden kaçarak ortadan kayboldu.

hhggh-9.jpg

BOLUÜ KASTAMONU, ÇORUM VE KARABÜK'TE OTURANLAR DİKKAT

Gelen görüntüler sonrası uzmanlardan acil durum uyarısı geldi. Kastamonu'da görüntülenen bu yılanın ardından çevredeki iller Çorum, Çankırı, Karabük ve Bolu'nun da yılanlara karşı dikkatli olması önerildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN