Bomba gibi patladı! 1 kişi hayatını kaybetti

Bomba gibi patladı! 1 kişi hayatını kaybetti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde tüp patlaması sonucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ural Postalcı tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Muğla Fethiye'de Karagözler Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda evde bulunan mutfak tüpü henüz bilinmeyen bir nedenle bir anda bomba gibi patladı. Ortalık savaş alanına dönerken ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye evde çıkan yangını söndürdü. Evde bulunan ve ağır şekilde yaralanan Ural Postalcı (83), Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

KURTARILAMADI

Buradan da Antalya’ya sevk edilen Postalcı doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Postalcı'nın cenazesi bugün Fethiye Merkez Yeni Camii’nde kılınacak ikindi namazının ardından Taşyaka Şehir Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

9625475.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN