Böyle dehşet görülmedi! Ünlü oyuncunun cesedi bu sandıktan çıktı: Aylardır aranıyordu...

Böyle dehşet görülmedi! Ünlü oyuncunun cesedi bu sandıktan çıktı: Aylardır aranıyordu...

Brezilya'nın tanınmış oyuncularından Jefferson Machado, kaybolduğu olaydan bu yana ocak ayının son günlerinden beri aranıyordu. Ancak üzücü bir gelişme yaşandı ve Machado'nun cansız bedeni gömülü olduğu bir sandık içinde bulundu. Polis ekipleri, cesedi bulduklarında derin bir şok yaşadı. Ayrıntılar haberimizde...

Rio de Janeiro'da yaşayan ünlü oyuncu Jefferson Machado'nun ailesi, ondan en son 29 Ocak'ta haber aldıklarını ve 9 Şubat'ta kayıp başvurusunda bulunduklarını açıkladı. Machado'nun 73 yaşındaki annesi Maria das Dores, oğluyla son görüşmesinin 29 Ocak'ta olduğunu ve oğlunun bir iş görüşmesi için arkadaşının evinde kaldığını söyledi.

das Dores, oğlundan gelen mesajların yazım hatalarıyla dolu olduğunu aktardı. Machado'nun "Telefonumu düşürdüğüm için seni görüntülü arayamıyorum" şeklindeki mesajı, annenin endişesini artırdı. Telefonun konum gösteren uygulamasının iptal edildiğini fark eden das Dores, polise başvurdu.

TOPRAĞIN 2 METRE ALTINDA BULUNDU

jefferson machado

Polis ekipleri, 9 Şubat'tan beri aranan Machado'yu 22 Mayıs'ta Rio'da bir yapı dışında buldu. Ünlü oyuncu, toprağın yaklaşık 2 metre altına gömülmüş ahşap bir sandıkta bulunuyordu.

Evin sahibi, Machado'yu tanıdığını düşündüğü, ismini bilmediği birine mülkünü kiraya verdiğini belirtti. Kadın, geçen ay ikiliyi birlikte gördüğünü söyledi.

Polis, evi kiralayan kişiyi bulmak için çalışmalarına başladı. Machado'nun ölümüyle ilgili detayların aydınlatılması için ayrıntılı soruşturma sürdürülüyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN