Böylesi ne görüldü ne de duyuldu! 63 yıllık borçtan icra geldi: Bugün icradan satılıyor

Böylesi ne görüldü ne de duyuldu! 63 yıllık borçtan icra geldi: Bugün icradan satılıyor

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde duyanları şaşkına çeviren bir olay yaşandı. 63 yıllık borçtan dolayı icra ile karşı karşıya kalınca bizler sonucu düşük not aldığını belediye ne yapacağını şaşırdı. Böyle borç ne görüldü ne duyuldu…

Adana'da bulunan Yumurtalık ilçe belediyesi, 63 yıllık borç nedeniyle icrayla karşı karşıya kalınca neye uğradığını şaşırdı. Söz konusu borçtan dolayı belediyeye ait bazı arazilerin satışa çıkacağı öğrenildi. Yıllardır bilinmeyen lakin şimdi ortaya çıkan bu borç belediyeyi de oldukça şaşırttı.

İSTİMLAK ETTİĞİ ARAZİYE ÖDEME YAPMAMIŞ

İddialara göre Yumurtalık ilçe belediyesi, 1.961 senesinde Duran Göçer’e ait 20 dönümlük araziyi istimlak etmiş lakin herhangi bir ödeme yapmamıştı. Daha sonrasında belediye başkanları da söz konusu vatandaşa hiçbir ödeme yapmayınca duran Göçer’in ailesi mahkemeye başvurdu.

yeni-proje-15-001.jpg

Yaklaşık 2 sene önce Duran Göçer’in ailesi yumurtalık Belediyesine dava açarak Davayı kazandı. Söz konusu bu süreçte aileye 2 milyon 500 bin lira ödeme yapıldı. Lakin arazinin değeri daha yüksek olduğundan dolayı belediye icra tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

YARIN SATIŞA ÇIKACAK

Akşehir Belediyesi 63 yıllık icra ile karşı karşıya kalınca Deveciuşağı Mahallesi’nde bulunan çocuk parkının bir kısmını, bir tarlanın ve diğer bazı yerlerin icradan satılacağını duyurdu. Bu satıştan elde edilecek gelirle belediyenin borcunun ödeneceği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN