Bu araçları alanlar büyük kârda! Altın alan bile böyle kazanmadı! İişte değer kazanan otomobil listesi

Bu araçları alanlar büyük kârda! Altın alan bile böyle kazanmadı! İişte değer kazanan otomobil listesi

Yatırım araçlarının değiştiği bugünlerde altından daha çok kar elde ettiren araç modelleri açıklandı. Bu araçları alanlar büyük kârda! Altın yatırımı bile bu kadar kazandırmıyor. İşte değer kazanan otomobil listesi...

Cardata, Türkiye genelinde ikinci el araç piyasasında en çok değer kazanan markayı paylaştı. Bu verilere göre Türkiye’de en çok değer kazanan marka 29,655 adet satışla Volkswagen oldu.

İKİNCİ EL ARAÇ PİYASASINDA EN ÇOK DEĞER KAZANAN MARKALAR

12901355-728xauto.jpg

Farklı modellerin değer kazanma oranları incelendiğinde karşımıza şöyle bir tablo çıkıyor:

FORD FOCUS

Ford Focus: 2018 model otomatik-dizel, otomatik-benzinli, manuel-dizel ve manuel-benzinli seçeneklerinin satış rakamları karşılaştırıldığında, otomatik-benzinli modelin %17'lik bir artış gösterdiği görülüyor. En az değer kazanan seçenek ise %7'lik artışla manuel-benzinli model oluyor.

RENAULT MEGANE

Renault Megane: Farklı motor ve vites seçeneklerine göre değer kazanma oranları incelendiğinde, manuel-benzinli Megane'ın %9'luk bir artışla en istikrarlı seçenek olduğu görülüyor. Diğer seçeneklerin ise %7 oranında artış gösterdiği gözlemleniyor. En az değer kazanan seçenek ise 2021 model Megane’da oluyor.

FİAT EGEA

Fiat Egea: Manuel-benzinli seçeneğin %12'lik bir artışla en iyi performansa sahip olduğu belirleniyor. Otomatik-dizel seçeneği ise %5'lik artışla en az değer kazanan seçenek olarak öne çıkıyor.

OPEL ASTRA

Opel Astra: Manuel-dizel seçeneğin %16'lık artışla en istikrarlı performansı sergilediği tespit ediliyor. Otomatik-dizel seçeneği ise %7'lik artışla en az değer kazanan seçenek olarak belirleniyor.

RENAULT CLIO

Renault Clio: Manuel-benzinli seçeneğin %12'lik bir artışla en iyi performansa sahip olduğu gözlemleniyor. Otomatik-dizel seçeneği ise %6'lık artışla en az değer kazanan seçenek olarak öne çıkıyor.

VOLKSWAGEN PASSAT

Volkswagen Passat: Manuel-benzinli seçeneğin %13'lük bir artışla en iyi performansa sahip olduğu belirleniyor. Manuel-dizel seçeneği ise %3'lük artışla en az değer kazanan seçenek olarak öne çıkıyor. 2022 model Passat'ın %17'lik artışla en iyi fiyat performansına sahip olduğu görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN