Bu dondurmaları sakın alıp tüketmeyin! Tüm marketlerden toplattırma kararı: Satın alanlara 'yemeyin' uyarısı!

Bu dondurmaları sakın alıp tüketmeyin! Tüm marketlerden toplattırma kararı: Satın alanlara 'yemeyin' uyarısı!

Havaların ısınmasıyla birlikte çoluk çocuk demeden yediden yetmişe herkes dondurma tüketmeye başladı. Lezzetli tadı ve serinletici havasıyla herkes tarafından sevilerek tüketilen o dondurmalar için kritik bir uyarı yapıldı. Bu dondurmaları sakın alıp tüketmeyin! Tüm marketlerden toplattırma kararı çıktı. Satın alanlara 'yemeyin' uyarısı! İşte detaylar haberimizde...

Dondurma denilince ilk akla gelen markaların başında gelen Magnum ile ilgili flaş bir karar alındı. Magnum dondurmalar, plastik ve metal içerebileceği endişesiyle toplatılmaya başlandı. Satın ağzınıza bile sürmeyin. Sağlığınıza büyük zarar verebilir.

ŞİRKET ACİL KODLU UYARI İLE TÜM MARKETLERDE TOPLATMAYA BAŞLADI

T24'te yer alan habere göre; İngiliz hızlı tüketim ürünleri şirketi Unilever, içinde plastik ve metal parçaları olabileceği endişesi nedeniyle bir grup Magnum dondurmasının toplatılması çağrısında bulundu. Şirket tarafından yapılan çağrıda "olası plastik ve metal varlığı şüphesi" nedeniyle acil olarak geri toplatıldığı öğrenildi.

yeni-proje-2024-04-18t112436-526.jpg

SAKIN AĞZINIZA BİLE SÜRMEYİN

Gıda Standartları Ajansı, bunun dondurmaları yemek için güvensiz hale getirdiği konusunda uyarıda bulundu. Ürünü satın alan müşterilere "yememeleri" çağrısında bulunulurken, gıda güvenliği gözlemcisi, dondurma satan tüm perakende mağazalarda müşterilere ürünün neden toplatıldığını ve ne yapmaları gerektiğini açıklayan duyurular asılacağını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN