Bu görüntüleri izlerken kanınız donacak. 5 metrelik piton avını saniyeler içinde yuttu! Çığlıklar içinde midesine indirdi

Bu görüntüleri izlerken kanınız donacak. 5 metrelik piton avını saniyeler içinde yuttu! Çığlıklar içinde midesine indirdi

Dünyanın en yırtıcı hayvanlarını barındıran Brezilya'dan gelen görüntüler tüyleri diken diken etti. Doğanın korkunç yüzünü açık şekilde göreceksiniz. Bu görüntüleri izlerken kanınız donacak! 5 metrelik piton dev avını yakaladığı gibi yuttu. Çığlıklar içinde midesine indirdi.

Brezilya'da bulunan bir nehirde yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Doğanın kanlı yüzünü açık açık göreceksiniz. Bu görüntüleri izlerken kanınız donacak. 5 metrelik dev piton çalılıklardan çıkan avını saniyeler için yuttu. Çığlıklar içinde canlı canlı mideye indirdi. Dehşeti kendi gözlerinizle görün.

BU GÖRÜNTÜLERİ İZLERKEN KANINIZ DONACAK! AVINI SANİYELER İÇİNDE YUTTU

Havaların halen sıcak olduğu Brezilya'da çekilen görüntüler herkesi şoke etti. Toprak altına girmesi beklenen yılanlar nehir kenarlarına akın etmeye başladı. Çekilen görüntüler ise doğanın acımasız yüzünü gösterdi.

jhjh-22.jpg

Brezilya'da bulunan bir nehirde şahit olunan bu korkunç av savaşı uzmanları bile korkuttu. Nehirde çalılıkların arasından çıkan bir domuz, aç karnını doyurmak isterken av oldu. Dev piton saniyeler içinde yuttu.

ÇIĞLIKLAR İÇİNDE MİDESİNE İNDİRDİ

5 metre uzunluğundaki anakonda domuzu hamle yatarak sarmaya başladı. Domuzun hareket alanını kesen piton, canlı canlı domuzu yemeye başladı. O korkunç görüntüler ise saniye saniye kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN