2,5 metrelik yılan paniği! Bu mevsimde olacak iş değil... Kimse inanamadı

2,5 metrelik yılan paniği! Bu mevsimde olacak iş değil... Kimse inanamadı

Türkiye'de serinleyen havalar ile birlikte yılanların toprağın altına girmesi bekleniyordu ancak hala toprağın altına girmedi. O ilimizden gelen görüntüler herkesi şoke etti. 2,5 metrelik yılan paniği! Yılanlar toprak altından fışkırmaya başladı. Dev yılanı görenler gözlerine inanamadı. 2.5 metrelik yılan kameralar ile kaydedildi.

Dünyanın en korku dolu hayvanı olan yılanlar tekrardan gündemde. Yaz aylarında adeta korku saçan yılanların sonbahar ile birlikte toprak altına girmesi bekleniyordu ancak böyle olmadı. O ilimizden gelen görüntüler herkesin ağzını açık bıraktı. Toprak altından yılan fışkırmaya başladı. 2,5 metrelik yılan paniği! Görenler gözlerine inanamadı. Bu mevsimde olacak iş değil... Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

O İLİMİZDE 2.5 METRELİK YILAN PANİĞİ

Yılan haberleri sosyal medyada en çok konuşulan olaylardan biri haline geldi. Elazığ'da görülen 2.5 metrelik dev yılan görenlerin ağzını açık bıraktı. Daha önce Antalya'da girmeye çalışan yılan vakasından sonra bir haberde Elazığ'dan geldi. Doğa kanunları bozuldu. Sonbahar geldi ancak Elazığ'da sıcak havalar etkisini sürdürmeye devam ediyor. Sıcak havalar ile birlikte yılanlar toprak altına girmek yerine dolaşmaya devam ediyor.

hghghg-2023-11-01t005943-534.jpg

GÖRENLER ŞAŞTI KALDI! KİMSE BUNA İNANAMADI

Bu çerçevede Keban ilçesine bağlı Piran köyünde vatandaşlar tarafında 2,5 metre uzunluğunda yılan görüntülendi. Yıla n bir süre sonra ormanlık alana kaçarak gözden kayboldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN