Bu hafta sonu ne sınavı var? 22 23 Cumartesi Pazar Ekim ne sınavı var?

Bu hafta sonu ne sınavı var? 22 23 Cumartesi Pazar Ekim ne sınavı var?

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen sınavlar yakından takip ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı ve ÖSYM tarafından düzenlenen sınav var hafta sonu gerçekleştiriliyor. 22-23 Ekim 2022 tarihinde hangi sınavların yapıldığı merak ediliyor. İşte 22-23 Ekim 2022 sınav takvimi…

Türkiye'nin 81 ilinde düzenlenen sınavlar Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştiriliyor. ÖSYM ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan sınavlar birçok kişi tarafından merak ediliyor. Özellikle okul çevresinde oturan vatandaşlar yoğunluk nedeniyle hangi sınavın yapıldığını merak ediyor. İşte 22-23 Ekim 2022 sınav takvimi…

HAFTA SONU NE SINAVI VAR?

23 Ekim 2022 pazar günü YDS sınavı gerçekleştirilecek. Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına katılacak adaylar 23 Ekim 2022 tarihinde sınav salonlarında yerlerini alacak.

HAFTA SONU NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ AÇIK OLACAK

23 Ekim 2022 tarihinde yapılacak olan YDS sınavı kapsamında T.C. kimlik kartını kaybeden ya da T.C. kimlik kartı üzerinde fotoğraf bulunmayan adaylar nüfus müdürlüklerine başvuru yapabilecek. T.C. kimlik kartı üzerinde fotoğraf ve soğuk damga bulunmayan adaylar sınava alınmayacak. 23 Ekim 2022 Pazar günü 07.00 ile 10.00 saatleri il ilçe nüfus müdürlükleri açık olacaktır. Kimlik kartıyla ilgili sorun yaşayan adaylar İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünden imzalı-mühürlü, barkodlu-karekodlu veya fotoğraflı, barkodlu-karekodlu "Geçici Kimlik Belgesi" alabilmektedir.

Bu hafta sonu ne sınavı var

23 Ekim 2022 pazar günü gerçekleştirilecek YDS Sınavı kapsamında Nüfus Müdürlüklerine başvuru yapan adaylar Nüfus Müdürlüğü personeli ile birlikte ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinde bulunan bilgilere erişim sağlayabilmektedir.Nüfus Müdürlüğü personeli tarafından aday bilgileri kontrol edilerek adaylara fotoğraflı, imzalı-mühürlü, barkodlu-karekodlu veya fotoğraflı, barkodlu-karekodlu "Geçici Kimlik Belgesi" verilmektedir. Nüfus Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu belge ile adaylar sınava katılabilir. Nüfus Müdürlüğüne başvuruda bulunan adayın sınava giriş belgesi ve biyometrik fotoğrafının yanında bulunması gerekir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN