Bu hayvanı görünce uykunuz kaçacak! Görenlerin nutku tutuldu... Uzmanlar acil durum çağrısında bulundu, istila başladı!

Bu hayvanı görünce uykunuz kaçacak! Görenlerin nutku tutuldu... Uzmanlar acil durum çağrısında bulundu, istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Dünyada birçok yılan türü bulunurken bu türü ilk defa göreceksiniz. Uzmanlar acil durum çağrısında bulundu. Bu hayvanı görünce uykunuz kaçacak! Görenlerin nutku tutuldu. İstila başladı!

Yaz ayları ile birlikte yılanlar uykusundan uyandı. Sıcaklıkların artmasıyla yılan vakaları hızla artarken Hindistan'da görülen bu hayvan bilim dünyasını şoka uğrattı. Görenlerin nutku tutuldu. Uzmanlar acil durum çağrısında bulundu. İstila başladı! Görünce uykunuz kaçacak.

Son dönemde yılan haberleri oldukça yoğun ilgi görmekte. Dünyanın dört bir yanında yılan vakaları görülürken Hindistan'dan gelen görüntüler tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Bu hayvanı ilk defa göreceksiniz.

BU HAYVANI İLK DEFA GÖRECEKSİNİZ!

Yaban Hayatı ve Doğayı Koruma Vakfı Gönüllüleri, Coimbatore'deki bir yerleşim bölgesinden beyaz bir kobra kurtardı. Türünün tek örneği olan bu kobra yılanları görenleri şaşkına çevirdi. Yetkililer yakaladıkları kobraları güvenli bir şekilde vahşi doğaya salmaya çağırdı.

fggf-9.jpg

GÖRENLERİN NUTKU TUTULDU

Olay yerine gelen Yaban Hayatı ve Doğa Koruma Vakfı gönüllüleri yılanı yakaladı. Beyaz Kobralar son derece nadirdir. Genetik bir mutasyon nedeniyle pigmentasyonlarını kaybederler ve genellikle albinolar olarak da adlandırılırlar.

fggfgf-87.jpg

UZMANLAR UYARDI: İSTİLA BAŞLADI

Uzmanlar yaptıkları incelemelerde bu kobraların son derece zehirli ve avlarını saniyeler içerisinde felç ettiklerini ortaya çıkardı. Bu nedenle, gönüllülerin yılanı yakalarken son derece dikkatli olması gerekiyordu ve yılan daha sonra vahşi yaşam yetkililerine teslim edilerek yoğun ormana bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN