Bunu yapan ev sahibi karakolluk olacak! Flaş karar çıktı: Polisleri karşınızda bulabilirsiniz

Bunu yapan ev sahibi karakolluk olacak! Flaş karar çıktı: Polisleri karşınızda bulabilirsiniz

Yüksek enflasyon ve deprem sonrasında kira fırsatçıları da meydana çıktı. Devletin belirlediği yüzde 25'lik zam oranına uymayan ev sahipleri sıkı denetime alındı. Adana'da ev sahibinin 800 liralık kirayı 5 bine çıkarması sonucu karakola giden kiracı, herkese ibret oldu. Karşısında polisleri görene ev sahibi bakın ne yaptı?

Yaşan ekonomik kriz en çok fırsatçıların işine yaradı. Yüksek kira artışlarıyla gündemden düşmeyene ev sahiplerine devlet tarafından kısıtlama getirildi. Fakat denetim olmadığı için ev sahipleri fahiş zamlarla kiracının belini bükmeye devam ediyor. Adana'da yaşanan bir olay ise kiracıları cesaretlendirdi. Yüzde 500 zam yapan ev sahibi kendini karakolda buldu.

kiraci.jpg

KİRACIDAN, FIRSATÇI EV SAHİBİNE BEKLENMEYEN HAMLE

Yıllardır aynı evde kiracı olan Aynur F. isimli vatandaş fırsatçı ev sahibe göz açtırmadı. 800 liraya kaldığı evin kirasını yüzde 500 artırarak 5 bin lira yapan ev sahibinden şikayetçi oldu.

evsahibi.jpg

KİRAYA YÜZDE 500'LÜK ZAM PİŞMAN ETTİRDİ

Olay Adana'ya bağlı Seyhan ilçesinde gerçekleşti. Aynur F. 4 yıldır kaldığı evde beklemediği bir durumla karşılaştı. Yıllardır kiracısı olduğu Emin Ç'nin 800 liralık kirayı 5 bin liraya çıkarması sonrasında tartışma yaşadı. Yüzde 25'lik zam oranına uymayan ev sahibi ile a anlaşamayan kadın soluğu karakolda aldı.

kirafiyati.jpg

EV SAHİBİ GÖZALTINA ALINDI

Karakola gidip ev sahibi şikayet eden Aynur F. sonrasında ev sahibi karşısında polisleri buldu. Şikayet üzerine ev sahibi Emin Ç. gözaltına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN