Burası Afrika, Amerika değil Antalya... 10 metreye kadar büyüyor... Sitenin kapısına dolanan canavarı görenler polisi aradı

Havalar hafta sonu ile birlikte yeniden ısınmaya geçti. Sıcak havalar ile birlikte yılanlar tekrardan gün yüzüne çıkmış durumda. Burası Afrika değil Türkiye! O ilimizde gelen görüntüler herkesi şoke etti. Demir kapıda asılı kalan dev yılan apartman sakinlerine ecel terleri döktürdü. 10 metreye kadar büyüyor! Sitenin kapısına dolanan canavarı görenler polisi aradı. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde istila başladı!

Kış uykusu için avlanmaya çıkan yılanlar zaman zaman insan bölgelerine dahil olmaya devam ediyor. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Burası Afrika değil Türkiye! O ilimizden gelen görüntüler herkesi korkuttu. Apartman kapısında asılı kalan dev yılan dehşet saçtı. Tam 10 metreye kadar büyüyor! Gördükleri gibi polisi arayıp yardım istediler. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde korkulan istila başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilmekte. Antalya'dan gelen yeni görüntüler ise tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Dev yılan demir kapı önünde dehşet saçtı. Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Meydankavağı Mahallesi Şehitler Caddesi üzerindeki bir apartmanın giriş kapısında kendisini gösteren dev yılan tüm bölgeyi ayağa kaldırdı.

BURASI AFRİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Antalya’da bir apartmanın demir bahçe kapısının deliklerine dolanan yılan vatandaşlara büyük korku yaşattı. Delikli demir kapıya kahverengi renkte ve yaklaşık 1,5 metre uzunluğunda bir yılanın kapı önünde asılı olduğunu gören apartman sakinleri ecel terleri döktü. Yılanı gören vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi.

gfgf-93.jpg

DEV YILAN DEHŞET SAÇTI... 10 METREYE KADAR BÜYÜYOR

Gelen ihbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri hemen olaya müdahale etti. Bölgede panik yaşayan vatandaşlar ise o anları cep telefonlarının kamerasıyla kaydetti. Görüntü çeken bir vatandaş, "Sitenin demir kapısına sıkışmış şekilde bir yılan, boğa yılanı herhalde, ben Antalya’nın yerlisiyim böyle bir şey görmedim. 1,5 metre kadar var, boğa yılanı olarak tahmin ediyorum." diyerek yaşadığı korkuyu anlattı.

yeni-jhhjhj-1.jpg

Bu pitonlar aynı zamanda beslendikçe 10 metreye kadar büyüyebiliyor. Özellikle avlarını boğarak yiyen bu canavarın yeme sınırı bulunmuyor.

BİR İNSANI TEK LOKMADA YİYEBİLİYOR

Ekipler uzun uğraşlar sonrasında yılanı zarar vermeden olduğu yerden çıkardı. Bir fileye alınan yılan Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teslim edilmek üzere götürüldü. Rahat bir nefes alan vatandaşlar ise evlerine giriş yaptı. Yılanın evde de bakılabilen Ball Python (top piton) olduğu tahmin ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN