Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılan yolun ortasında dehşet saçtı, tam 2 metre boyunda... O ilimizde istila başladı!

Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılan yolun ortasında dehşet saçtı, tam 2 metre boyunda... O ilimizde istila başladı!

Türkiye yılanlarla boğuşmaya devam ediyor. Havaların serinlemesiyle birlikte yılanlar yuvalarına girmesi bekleniyordu ancak artan popülasyon ile yılanlar dört bir yana yayılmaya devam ediyor. Paylaşılan son görüntüler ise herkesi şoke etti. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılan sokak ortasında dehşet saçtı. Tam 2 metre boyunda. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde yılan istilası başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte ortaya çıkan yılanlar korku saçmaya devam ediyor. Serinleyen havalar ile birlikte yuvalarına girmesi beklenen yılanlar artan popülasyon yüzünden tüm yurda yayılmış durumda. Paylaşılan son görüntüler ise herkesin tüylerini diken diken etti. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılan yolun ortasında dehşet saçtı. Tam 2 metre boyunda! Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

kjkj-8.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip edilmekte. Çorum'dan paylaşılan görüntüler ise herkesin ağzını açık bıraktı. 2 metrelik dev yılan yolun ortasında dehşet saçtı.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Çevre yolunda seyir halinde refüjde yılana rastgelen bir vatandaş hemen cep telefonuna sarılarak o anları kaydetti. Yılanı izleyen genç adam hemen 112 Acil Durum'u arayarak yetkililerden yardım istedi.

DEV YILAN SOKAK ORTASINDA DEHŞET SAÇTI... TAM 2 METRE BOYUNDA

Görüntülerde yılanın yola indiği ve karşı tarafa geçtiği görüntülendi. Yoldan geçen araçlardan yılanı korumak isteyen vatandaş “Belgesel çekiyorum” diyerek korkusunu dile getirdi. Korkmasına rağmen yılanı canlı bir şekilde karşıya geçirmeyi başaran vatandaş yılanı “Güle güle” diyerek uğurladı.

hghghg-2023-09-28t134904-886.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlardan acil durum uyarısı geldi. Artan popülasyon ile birlikte yılan vakaların daha da artma ihtimalinin olduğunu belirten yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN