Burası Amerika değil Türkiye! Yılan sokak ortasında dehşet saçtı... Uzmanlar uyardı, o ilimizde istila başladı!

Burası Amerika değil Türkiye! Yılan sokak ortasında dehşet saçtı... Uzmanlar uyardı, o ilimizde istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Doğaya akın eden yılanlar bu sefer insan yaşamana dahil oldu. Burası Amerika değil Türkiye! Devasa yılan sokak ortasında dehşet saçtı. Dev yılanı görünce uykunuz kaçacak. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

Yaz ayları ile birlikte yılan vakaları hızla artmaya başladı. Kış uykusundan uyanan yılanlar doğaya akın ederken zaman zaman yollarını kaybederek insan yaşamına dahil olabilmekte. Gelen son görüntüler ise herkesi şoke etti. Burası Amerika değil Türkiye! Devasa yılan sokak ortasında dehşet saçtı. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. O ilimizde yılan istilası başladı!

Son dönemde yılan haberleri hızla artmaya başladı. Vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilen yılan haberlerine bir yenisi daha eklendi. İstanbul'un göbeğinden gelen görüntüler herkesi şoke etti. Dev yılanı görünce uykunuz kaçacak.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

İstanbul Avcılar’da bulunan Ambarlı Mahallesi'nde park olan otomobil lastiğinin jantından yılan çıktı. Kedinin yılanı fark etmesiyle saldırması bir olurken bölgede bulunan vatandaşlar hemen yetkilileri arayarak yardım istedi.

ghghgh-2023-06-06t111956-202.jpg

DEV YILAN SOKAK ORTASINDA DEHŞET SAÇTI

Vatandaşlar yılanı çıkarmak için çaba gösterirken bir kadın eline sardığı poşet ile yılanı janttan çıkarmak istedi. Ancak yine de sonuç alamadılar. Bu sefer ise bir genç adam aldığı kaldırım taşı ile yılanı çıkardı.

ghghgh-2023-06-06t111938-817.jpg

UZMANLAR UYARDI: İSTİLA BAŞLADI

Yetkililer yılanı aldıkları gibi doğaya geri bırakırken son dakika uyarısı geldi. Uzmanlar bölge halkını yılan vakalarına karşı uyardı ve havaların ısınmasıyla birlikte yılanların daha da artabileceğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN