Burası Amerika değil Türkiye! Dünyanın en zehirli yılanı, tek ısırığı anında öldürüyor: O ilimizde istila başladı

Burası Amerika değil Türkiye! Dünyanın en zehirli yılanı, tek ısırığı anında öldürüyor: O ilimizde istila başladı

Havaların ısınmasıyla birlikte vahşi doğa canlanmaya başladı. Özellikle ülkemizde sık sık görülen yaratıkların başında gelen yılanlar kış uykularından uyandı. Gelen son görüntüler ise herkesin ağzını açık bıraktı. Burası Amerika değil Türkiye! Dünyanın en zehirli yılanı, tek ısırığı anında öldürüyor. Canlı canlı telefon kamerasına kaydedildi. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı.

Son dönemde yılan haberleri tekrardan patlak verdi. Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykularından uyanmaya başladı. Vahşi doğaya akın eden yılanlar bu sefer imkansız yerlerde görülmeye başladı. Çekilen son görüntüler tüyleri diken diken etti. Burası Amerika değil Türkiye! Dünyanın en zehirli yılanı, tek ısırığı anında öldürüyor. Uzmanlardan son dakika uyarısı geldi. O ilimizde korkula istila başladı. Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Hakkari ve Ağrı'da 1 kez görülen vahşi yaratık, bu kez Van'da görüldü. 3 bin 204 metre yüksekte Erek Dağı’nda aniden beliren dünyanın en zehirli yılanı adeta korku saçtı. Tek ısırığı ile anında felç edip öldürüyor.

yeni-proje-2024-05-24t101750-473.jpg

DÜNYANIN EN ZEHİRLİ YILANI

İpekyolu ilçesinde 3 bin 204 metre yüksekliğiyle Van’ın ikinci yüksek doruğu olan Erek Dağı’nda redde engerek yılını görüntülendi. Dağda gezerken Türkiye’nin en zehirli yılanlarından biri olan engerek yılanını görüntüleyen Doğa Fotoğrafçısı Ferzende Coşar, “Nadiren türüne rastlanan radde engerek yılanı, daha önce Hakkari ve Ağrı’da görülmüştü. Van’da daha önce görülmemişti. Ben rastlandım ve görüntüledim. Bu tür yılan hemen hemen en zehirli türlerden birisidir. Doğa fotoğrafçısı arkadaşlarıma sesleniyorum, siz de nadiren bulunan bu hayvan türüne denk gelebilirsiz. Lütfen dikkatli olun” diye konuştu.

yeni-proje-2024-05-24t101739-105.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar bölgede yaşayan vatandaşları son dakika uyarısında bulundu. Yetkililer bölgede yılan vakaların daha da artabileceğini ve dikkatli olunması gerektiğinin altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN