Burası Amerika değil Türkiye! Topraktan fırlayan dev yılan çiftçinin kolunu... Apar topar hastaneye kaldırıldı

Burası Amerika değil Türkiye! Topraktan fırlayan dev yılan çiftçinin kolunu... Apar topar hastaneye kaldırıldı

Havaların soğumasıyla birlikte yılanların toprak altına girmesi bekleniyordu ancak tam tersi bir durum görülüyor. Yılanlar dört bir yandan çıkıyor. Burası Amerika değil Türkiye! Topraktan fırlayan dev yılan çiftçinin kolunu parçaladı. Yılan uzmanları son dakika olarak uyardı. Korkulan istila başladı!

Yılanların son dönemde davranışlarında değişim başladı. Kış aylarında toprağa girmesi beklenen yılanlar dört bir yana yayılmaya başladı. Gelen son haber ise tüm Türkiye'yi alarma geçirdi. Burası Amerika değil Türkiye! Topraktan fırlayan dev yılan çiftçinin kolunu ısırdı. Apar topar hastaneye kaldırıldı. Uzmanlar uyardı, korkulan istila başladı.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilmekte. Aydın'dan gelen haber ise herkesi korkuttu. Aydın'ın Uzundere Mahallesi'nde 48 yaşındaki çiftçi M.A tarlada hayvanlarını otlatırken bir yılan tarafından ısırıldı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.

burasi-amerika-degil-turkiye-topraktan-firlayan-dev-yilan-ciftcinin-kolunu-apar-topar-hastaneye-kaldirildi-2.jpg

APAR TOPAR HASTENEYE KALDIRILDI

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri M.A.'ya ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan M.A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

burasi-amerika-degil-turkiye-topraktan-firlayan-dev-yilan-ciftcinin-kolunu-apar-topar-hastaneye-kaldirildi.jpg

UZMANLAR UYARDI: KORKULAN İSTİLA BAŞLADI

Gelen haber sonrası uzmanlardan korkutan uyarı geldi. Yetkililer bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı. Özellikle yılanların davranışlarının değiştiğini belirten uzmanlar, vatandaşların dikkatli olması konusunda çağrıda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN