Burası Meksika değil Türkiye! Önce ayağını soktu sonra kaza yaptırdı... Dev yılanlar o ilimizde saldırıya geçti!

Burası Meksika değil Türkiye! Önce ayağını soktu sonra kaza yaptırdı... Dev yılanlar o ilimizde saldırıya geçti!

Havaların bir serinleyip bir ısınmasıyla birlikte yılan popülasyonu iyice değişmiş durumda. Havaların tekrardan ısınmasıyla birlikte kendilerini göstermeye başlayan yılanlar korku saçmaya devam ediyor. Gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Burası Meksika değil Türkiye! Önce ayağını soktu sonra kaza yaptırdı. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Dev yılanlar saldırıya geçti!

Türkiye'de artan sıcaklıklar ile birlikte yılanlar tekrardan yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Bu sefer öyle bir yere girmişler ki... Burası Meksika değil Türkiye! Önce ayağını soktu sonra kaza yaptırdı. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Dev yılanlar o ilimizde istilaya başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

iuiu.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip ediliyor. Şırnak'tan gelen görüntüler ise herkesin ağzını açık bıraktı. Dev yılan adamı öyle bir yerinden ısırdı ki canından oluyordu.

BURASI MEKSİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Şırnak merkezde bulunan ekmek fırınında ateş yakmak isteyen Ali Bayar, odunların arasında bulunan yılanı fark etmedi. Odunları ateşe atmak için alan Bayar, yılan tarafından ayağından sokuldu.

ÖNCE AYAĞINI SOKTU SONRA KAZA YAPTIRDI

Ayağında oluşan acıyla yılan tarafından ısırıldığını fark eden Bayar, kendi aracıyla Şırnak Devlet Hastanesi'ne giderken yolda kaza yaptı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Bayar, tedavi altına alındı.

sss.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE YILANLAR SALDIRIYA GEÇTİ

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlardan son dakika uyarısı geldi. Havaların tekrardan ısınmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını belirten yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN