Burası Meksika değil Türkiye! Topraktan ok gibi fırlayan dev yılan dehşet saçtı: O ilimizde istila başladı!

Burası Meksika değil Türkiye! Topraktan ok gibi fırlayan dev yılan dehşet saçtı: O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Doğaya akın eden yılanlar bu sefer insan yaşamana dahil oldu. O ilimizden gelen görüntüler herkesi korkuttu. Burası Meksika değil Türkiye! Topraktan ok gibi fırlayan yılan dehşet saçtı. Yılan tarafından ısırılan çiftçi apar topar hastaneye kaldırıldı! O ilimizde istila başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Aydın'ın Köşk ilçesinde topraktan fırlayan dev yılan dehşet saçtı! Burası Meksika değil Türkiye! Yılan tarafından ısırılan çiftçi apar topar hastaneye kaldırıldı. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı!

ghhggh-63.jpg

Son dönemde yılan haberleri sıkça karşımıza çıkmakta. Havaların ısınmasıyla birlikte uykularından uyanan yılanlar dehşet saçmaya devam ediyor. Aydın'dan gelen görüntüler herkesi korkuttu. Vatandaşlar gördükleri yerden kaçıyor.

OK GİBİ FIRLADI VE KOLUNDAN ISIRDI

Uzundere Mahallesi'nde saat 16.00 sıralarında M.A. isimli şahıs tarlada hayvan otlattığı sırada bir yılan tarafından ısırıldı. Dev yılandan kaçan adam 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Genç adam apar topar hastaneye kaldırıldı.

ghghgh-2023-06-01t103114-549.jpg

UZMANLAR BÖLGE HALKINI UYARDI: İSTİLA BAŞLADI!

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri M.A.'ya ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan M.A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Yaşanan olay sonrası uzmanlar bölge halkını yılan saldırına karşı uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN