Burası Meksika değil Türkiye! Yetkililer onu fileyle yakaladı... Gördüğünüz gibi kaçın o ilimizde istila başladı!

Burası Meksika değil Türkiye! Yetkililer onu fileyle yakaladı... Gördüğünüz gibi kaçın o ilimizde istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar topraktan fışkırırcasına ortaya çıkmaya başladı. Kış uykularından uyanan yılanlar bölgelere hızla yayılırken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Burası Meksika değil Türkiye! Yetkililer dev yılanı fileyle yakaladı. Uzmanlar bölgede yaşayan vatandaşlarımızı uyardı. Gördüğünüz gibi kaçın, o ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Topraktan adeta fışkırarak kendilerini gösteren bu yılanlar ülkemizde de sıklıkla görülmekte. Kocaeli'nden gelen son görüntüler ise herkesi şoke etti. Burası Meksika değil Türkiye! Yetkililer onu fileyle yakaladı. Uzmanlar bölgede yaşayan vatandaşları uyardı. Gördüğünüz gibi kaçın, yılan istilası başladı.

TAM 1 METRE UZUNLUĞUNDA

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip edilmekte. Özellikle ülkemizde sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Kocaeli'nden gelen görüntüler herkesi korkuttu. Bayramoğlu Mahallesi'ndeki Balyanoz Koyu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 1 metre uzunluğundaki yılanı fark eden vatandaşlar, panik yaşadı.

ghghgh-2023-06-03t110344-188.jpg

BURASI MEKSİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Dev yılanı gören vatandaşlar görevli Darıca Belediyesi güvenlik görevlilerine haber verdi. Yılana zarar vermeden yakalayan güvenlik görevlileri durumu Darıca Belediyesi Hayvan Sağlığı ve Refahı ekiplerine bildirdi.

ghhghg-2023-06-03t110328-459.jpg

Gelen ekip, yılanı doğal yaşam alanına bırakmak üzere fileyle yakalayarak araca aldı. Yılan, doğal yaşama alanına bırakıldı. Türkiye'de meteorolojik kaynaklar tarafından yapılan uyarıya göre havaların haziran ayının ilk 3 haftasından sonra sıcaklamaya başlayacağı dile getirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN