Burası ne Afrika ne Amerika! O ilimizde ölümcül kapışma... Kavganın kazananı herkesi şoke etti

Ülkemizde havaların yeniden ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından tek tek çıkmaya başladı. Çoğu zehirli yılan Doğu Anadolu bölgesinde yaşarken gelen son görüntüler tüyleri diken diken etti. Burası ne Afrika ne Amerika! O ilimizde ölümcül kapışma görenleri şoke etti. Kavganın kazanını görünce hayretler içinde kalacaksınız.

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar adeta topraktan fışkırmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Burası ne Afrika ne Amerika! O ilimizde ölümcül kapışma... Görenler şaştı kaldı. Kavganın kazanını görenler şaşıp kalıyor. Böyle kavgayı ne izlediniz ne de duydunuz.

yeni-fggffg.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip ediliyor. Elazığ'da çekilen görüntüler ise herkesin tüylerini diken diken etti. Dev yılan bu sefer sert kayaya tosladı.

BURASI NE AFRİKA NE AMERİKA!

Elazığ'ın merkeze bağlı Cip köyünde meydana gelen kavga tüm doğaseverleri hayrete düşürdü. Sabah işe gitmek için yola çıkan bir vatandaş kedi ile yılanın kavga ettiğini fark etti.

hgghgh-2023-10-12t130119-101.jpg

O İLİMİZDE ÖLÜMCÜL KAPIŞMA

Olay, merkeze bağlı Cip köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah işe gitmek isteyen bir vatandaş, kedi ile yılanın kavga ettiğini fark etti. Kedi ile yılanın kavgasında kedi yılanı öldürerek ağzına alıp gözden kayboldu. Kavga anları ise saniye saniye cep telefonu görüntüsüne yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN