Buraya giden 10 bin TL'ye tatil yapıyor! Bodrum ve Antalya'dan ucuz yurt dışı tatili... Vizesiz gidiliyor

Buraya giden 10 bin TL'ye tatil yapıyor! Bodrum ve Antalya'dan ucuz yurt dışı tatili... Vizesiz gidiliyor

Türkiye'deki fiyatlardan dolayı çileden çıkan vatandaşlar farklı ülkeleri keşfediyor! Buraya giden ise 10 bin TL'ye tatil yapıyor! Bodrum ve Antalya'dan daha ucuz yurt dışı tatili! Üstelik vizesiz gidiliyor...

Yüksek tatil maliyetlerinden dolayı bunalan Türk vatandaşları, daha uygun fiyatlı tatil seçenekleri için yurt dışını keşfetmeye başladı. Özellikle Bodrum ve Antalya gibi popüler tatil bölgelerinin yüksek fiyatları, alternatif tatil rotalarının cazibesini artırıyor. Bu rotalardan biri de vizesiz seyahat edilebilen Mısır'ın Hurghada kenti.

HURGHADA'DA UYGUN FİYATLI TATİL

hurghada-nerede.jpg

Efetravels adlı sosyal medya kullanıcısının paylaştığı bilgilerde Hurghada, hem tarihi zenginlikleri hem de uygun fiyatları ile dikkat çekiyor. İşte Hurghada’da uygun fiyatlı tatil yapmanın detayları:

Uçak Bileti

Antalya ve İstanbul’dan Hurghada’ya direkt uçuşlar mevcut. Gidiş-dönüş uçak biletleri 5.500-6.000 TL civarında.

Konaklama

Hurghada'da konaklama seçenekleri oldukça çeşitli ve uygun fiyatlı. Gecelik oda başı konaklama fiyatları 500 TL'den başlıyor ve 1.500 TL'ye kadar çıkabiliyor.

Yeme-İçme

Yeme-içme maliyetleri ise günlük 10-20 dolar arasında değişiyor. Nerede yemek yediğinize bağlı olarak bu fiyatlar değişiklik gösterebilir, ancak genel olarak Türkiye’den daha ucuz.

Kapıda Vize

Hurghada’ya girişte kapıda 25 dolar nakit ödeyerek vize alabilirsiniz.

Aktiviteler

Hurghada'da yapabileceğiniz çeşitli aktiviteler de oldukça uygun fiyatlı:

  • Paradise Adası gidiş-dönüş ve plaj kullanımı: 25 dolar
  • Scuba dalışı: 30 dolar
  • Şnorkel: 10 dolar
  • Çöl safarisi: 20 dolar

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN