Büyükçekmece'de 'Çaki' paniği: Evden kaçan maymun veterineri ve bir çocuğu ısırdı

Büyükçekmece'de 'Çaki' paniği: Evden kaçan maymun veterineri ve bir çocuğu ısırdı

Büyükçekmece'de evden kaçan bir maymunu sokakta görenler şoka uğradı. Belediye ekipleri tarafından yakalandıktan sonra barınağa götürülen maymun veteriner hekimi ısırarak yeniden kaçtı. Öte yandan maymunun yabancı uyruklu bir çocuğu da ısırdığı öğrenildi.

Büyükçekmece'de ilginç bir olay yaşandı. Evden kaçan maymun ortalığı karıştırdı. Belediye ekipleri tarafından yakalanarak barınağa götürüldü.

Çaki adlı maymunu sokaklarda görenler, sosyal medya hesaplarından paylaştı. Bir çok mahallede görülen maymun çevre sakinlerini peşine taktı. Maymun belediye ekipleri tarafından yakalanıp barınağa götürüldüğü ancak, veteriner hekimi ısırarak yeniden kaçtığı öğrenildi. Büyükçekmece'de gündem olan maymunun, sokaklarda dolaşırken yabancı uyruklu bir çocuğu da ısırdığı belirlendi.

5735026.jpg

Çaki'nin sahiplerini tanıdığını söyleyen Ali Kemal Akçam, "Evlatları kadar sevdikleri bir hayvan, belgeleri de vardı" dedi. Maymunu evinde besleyenin ise İranlı bir iş adamı olduğu belirtilirken gazetecilere konuşmak istemedi.

5735028.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN