Büyükçekmece'de dehşet: Eşini pompalı tüfekle katledip intihar etti

Büyükçekmece'de dehşet: Eşini pompalı tüfekle katledip intihar etti

Önlenmeyen kadın cinayetlerine bir yenisi Büyükçekmece'den eklendi. Eşine sürekli şiddet uyguladığı iddia edilen Şinasi Çiçek, eşi Ayşe Çiçek'i pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etti. 3 çocuklu çiftin cenazeleri Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesine bağlı Dünya Sokak'ta dün akşam saatlerinde iddiaya göre 3 çocuklu evli çift Şinasi Çiçek (46) ile Ayşe Çiçek'in (47) komşuları, çiftin çocuklarını okuldan almadığını fark etti. Bunun üzerine çiftten de uzun süre haber alamayan komşular, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi.

ÖNCE ÖLDÜRDÜ SONRA İNTİHAR ETTİ

İhbar üzerine olay yerine intikal eden polis ekipleri kapıyı açarak eve girdiğinde Ayşe ve Şinası Çiçek'i yerde hareketsiz yatarken buldu. Sağlık ekiplerini kontrollerinde çiftin hayatını kaybettiği tespit edildi.

9328943.jpg

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonucu, eşine sürekli şiddet uyguladığı iddia edilen Şinasi Çiçek'in önce eşini pompalı tüfekle vurduğunu ardından da kendine ateş ederek intihar ettiğini belirledi. Öte yandan; Ayşe Çiçek'in eşinden şiddet gördüğü için boşanmak istediği öne sürüldü.

CENAZELER ADLİ TIP KURUMU'NA KALDIRILDI

Olayın ardından iki aile arasında gerginlik çıkarken polis ekipleri duruma müdahale etti. Çiçek çiftinin cansız bedenleri ise cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

9328899.jpg

SADECE NİSAN AYINDA 32 KADIN CİNAYETİ!

Diğer yandan; Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformunun verilerine göre; sadece nisan ayında 32 kadın cinayeti işlendi ve 13 kadın şüpheli bir şekilde ölü bulundu. Öldürülen 32 kadının 19’u evli olduğu erkek, 5’i birlikte olduğu erkek, 3’ü akrabası, 2’si tanıdığı biri tarafından, 1’i babası, 1’si kardeşi, 1’i oğlu tarafından öldürülmüştür. Bu ay kadınların %59’u evli olduğu erkek tarafından öldürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN