Büyükşehir belediyesinden ücretsiz hizmet: Toplu taşıma kullananlar yaşadı! Bu işlemleri yapanlar faydalanabilecek

Büyükşehir belediyesinden ücretsiz hizmet: Toplu taşıma kullananlar yaşadı! Bu işlemleri yapanlar faydalanabilecek

Milyonlarca insanın yaşadığı bir kentte toplu taşıma sisteminde yolculara yönelik bir hizmet ücretsiz olarak kullanılabiliyor. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 'akıllı kent' projelerini kent genelinde yaygınlaştırmaya devam ediyor. Başkentte otobüs ve metrolarda ücretsiz kablosuz (wi-fi) internet hizmeti sunuluyor.

Şehrin çeşitli noktalarında bir süredir hizmet veren ücretsiz wi-fi ağı genişleyerek otobüslerde ve metrolarda da kullanılıyor.

HalkTV'de yer alan habere göre, ücretsiz wi-fi ağı, otobüs ve metro araçlarının yanı sıra başkentin 918 köyü ve 73 meydanında da erişilebilir durumda.

ego-wifi-ucretsiz-nasil-baglanir.jpg

ABB ÜCRETSİZ WİFİ AĞINA NASIL BAĞLANILIR?

  • Kullanılabilir wifi ağlarından "EGO-WIFI" seçeneğini seçin.
  • Eğer EGO wifi ağına ilk defa bağlanacaksanız "Kayıt Ol" butonuna basarak kayıt sayfasına giriş yapın ve ilgili alanları doldurun.
  • İlk kez giriş yapacak kullanıcıların gerekli bilgileri doldurduktan sonra "Kayıt Ol" butonuna tıklayın. T.C. kimlik numarasını, Adını, Soyadını, Kullandığı telefon numarasını başında "0" olmadan, Cinsiyet, Doğum yılı, şifre ve şifre tekrarını yazmanız gerekiyor.
  • Telefonunuza gelen 6 haneli SMS şifresini girerek "Doğrulama Yap" butonuna tıklayın.
  • Giriş sayfasında telefon numaranızı başında "0" olmadan yazarak ve belirlediğiniz şifreyi kullanarak oturum açın.
  • Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sunduğu ücretsiz wi-fi hizmetinden tüm bu adımları takip ederek yararlanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN