Çalınmasın diye yanına aldığı 170 bin lirayı bankta unuttu!

Çalınmasın diye yanına aldığı 170 bin lirayı bankta unuttu!

Bursa'da yaşayan Meryem H. (37) 'evde çalınır' korkusu ile dışarı çıkarken yanına aldığı içinde 170 bin lira olan çantasını bankta unuttu.

Olay, Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yaşandı. Biriktirdiği 170 bin lirayı, 'çalınır' korkusuyla evinde bırakmayan Meryem H. parayı da yanına alarak Cazibe Merkezi'ne gitti. Bir süre bankta oturan Meryem H., çantasını bankta unutarak evine döndü.

İÇİNDE 170 BİN LİRA BULUNAN ÇANTASINI BULAMADI

Çantasının yanında olmadığını fark edince koşarak banka giden Suriyeli kadın, çantayı bulamayınca polise haber verdi. Hırsızlık Amirliği ekipleri, çantayı olay yerinin yakınında sarı bir poşet içinde, içi boş şekilde buldu.

dddssss.jpg

'DÖVİZE YATIRDIM, KOLYE ALDIM'

Sarı poşet ile Kaplıkaya Cazibe Merkezi'ne gelenleri araştıran polis, güvenlik kamerası görüntülerinden Ghalia J.'nin (41) sarı poşet ile gelip, yanında poşet olmadan ayrıldığını belirledi. Yakalanan kadın sorgulamasında suçunu kabul ederek "Çantadan aldığım paranın bir kısmını dövize yatırdım. Ayrıca altın kolye aldım" ifadelerini kullandı.

'Hırsızlık' suçundan adliyeye sevk edilen şüpheli, ev hapsi koşuluyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN