Çanakkale'deki deprem İstanbul'u vurdu! Vatandaş evinin son halini videoya çekti: Acil önlem

Marmara bölgesi beşik gibi sallanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün Çanakkale'de meydana gelen deprem İstanbul'u vurdu. Evinin son halini kameralara alan o vatandaş kabus gibi görüntüleri paylaştı. İşte o detay...

BURAK ÖZTOPRAK

Deprem kuşağında yer alan ülkemizde, Marmara sallanıyor. Son zamanlarda sık sık depremlerin meydana geldiği Marmara'da, geçtiğimiz gün en şiddetlilerinden birisi oluştu. Çanakkale'de meydana gelen deprem İstanbul'u da etkiledi.

İSTANBUL'DA HİSSEDİLDİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD), Çanakkale depremine dair veriler paylaşıldı. Geçtiğimiz gün saat 21.38'de, Çanakkale Yenice merkezli deprem çevre illerden hissedildi. Depremin büyüklüğü 4,9 olarak açıklanırken, derinliği ise 10,44 kilometre olarak paylaşıldı. Büyük sarsıntının ardından İstanbul'da etkilenen binaların olduğu görüntülere yansıdı.

1535327.jpg

KOLONLARDA KORKUTAN GÖRÜNTÜ

Çanakkale'de meydana gelen deprem sonrasında en çok etkilenen illerden birisi de İstanbul oldu. Deprem sonrasında vatandaşlar sokağa inerken, yeni görüntüler gelmeye başladı. İstanbul'da ikamet eden bir vatandaşın cep telefonuna kaydettiği görüntüler viral oldu. Esenler'de oturan vatandaş, evinin kolonlarının çatladığını görüntüledi.

Görüntülerin yanı sıra üzerinde paylaştığı notta, "İstanbul Esenler'de, Çanakkale depremini hissetti ve şu an evde olan çatlakları size atmak istiyorum. Binanın yıkılması için yetkililere başvuru yapmıştık ama halen bir sonuç alamadık." ifadeleri viral oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN