Çanakkale'den girdi sabah 4'te İstanbul'u vuracak! Yarın evden çıkarken herkes tedbirini alsın... Gün boyu sürecek

Çanakkale'den girdi sabah 4'te İstanbul'u vuracak! Yarın evden çıkarken herkes tedbirini alsın... Gün boyu sürecek

Son dakika haberi... Eylül ayının son haftasında soğuk hava etkisini iyice arttırmış durumda. Sıcaklıklar 4-5 derece düşerken yağışlar henüz etkisini gösterebilmiş değil. Vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? İstanbul'a yağışlar ne zaman gelecek?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Çanakkale'den girdi sabah 4'te İstanbul'u vuracak! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, saat verip uyardı. Yarın büyük fırtına geliyor! Gün boyu devam edecek.

Yeni güne parçalı bulutlu bir havayla uyanan İstanbullular henüz bekledikleri yağışları görmüş değil. Sıcaklıklar hızla düşmeye devam ederken beklenen yağışların ne zaman geleceği merak konusu oldu. Vatandaşlar 'İstanbul'a ne zaman yağışlar görülecek? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Çanakkale'den başlayarak İstanbul'a kadar gelecek. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sağanak yağışlar için saat verip uyardı. Yarın evden çıkarken herkes tedbirini alsın. Sabah 4'ten başlayacak gün boyu devam edecek! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: yurdun kuzey ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güney ve batısı, İç Ege ile Eskişehir, Isparta, Burdur, Trabzon, Rize çevreleri ve Doğu Akdeniz'in toroslar mevkiinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

jhjhjh-50.jpg

Mevsim normallerinin 4-6 derece üzerinde seyreden sıcaklıklar, perşembe itibarıyla azalmaya başlayacak. Sıcaklığın azalmasıyla ülke genelinde yağışlı havanın etkili olması bekleniyor.

İSTANBUL'DA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Parçalı ve çok bulutlu, güney ve batısı yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

KEREM ÖKTEN SAAT VERİP UYARDI: ÇANAKKALE'DEN BAŞLAYIP İSTANBUL'U VURACAK!

Hava durumu tahminleriyle vatandaşlar tarafından yakından takip edilen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yeni bir son dakika uyarısında bulundu. İstanbul için sağanak yağış uyarısında bulunan Ökten, saat vererek büyük fırtınanın geldiğini duyurdu. Çanakkale'den başlayıp İstanbul'a kadar yağışların devam edeceğini belirten Ökten, "Sistem giriş yaptı. Çanakkale'de yağmur var. İstanbul'a yarın sabah etkili bir giriş yapabilir..." dedi.

jhjhj-21.jpg

Yarın gün boyu bu yağışların devam edeceğini belirten Ökten, "İstanbul'da sabaha karşı 4'te yağış başlıyor. Yarın sabah yağışın en etkili olacağı saatler. Sabah yağmur sesi ile uyanacağız. Yağışların Ülkemize bolluk ve bereket getirmesini, kuraklık belâsının bittiğini müjdeleyen bir müjde olmasını temenni ederim..." uyarısında bulundu.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU RAPORU

27 EYLÜL 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h1-002.png
28 EYLÜL 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h2-002.png
29 EYLÜL 2023 CUMA GÜNÜ

h3-002.png
30 EYLÜL 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h4-002.png
1 EKİM 2023 PAZAR GÜNÜ

h5-002.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN