Canan Karatay'dan kozmetik ürünlerini attıran yöntem! “Sabah aç” karnına dedi, uygulayan gençlik iksirini buldu

Canan Karatay'dan kozmetik ürünlerini attıran yöntem! “Sabah aç” karnına dedi, uygulayan gençlik iksirini buldu

Cilt sağlığı için binbir yöntem deneyenlere altın tavsiye Canan Karatay'dan geldi. Bu yöntemi deneyen bütün Kozmetik ürünlerini çöpe atacak. Sabahları aç karnına tüketin mucizeye tanık olun. İşte Canan Karatay'ın o tavsiyesi…

Cilt sağlığını korumak için farklı yöntemler deneyenler çözümü Canan Karatay'ın tavsiyesinde buluyor. Sabahları aç karnına Canan Karatay'ın bu kürünü tüketenler hem beyin sağlığını hem de cilt sağlığını koruma altına alıyor. Birçok doktor tarafından tavsiye edilen o ürünün faydaları da saymakla bitmiyor. İşte Canan Karatay'ın o tavsiyesi…

SABAHLARI AÇ KARNINA DA TÜKETİN

Prof. Dr. Canan Karatay, 4 adet cevizi kırdıktan sonra iç yaprakları ve kabukları ile birlikte bir kase su içerisinde bekletilmesini tavsiye ediyor. Bekleyen ceviz suyunu sabahları aç karnına tükettiğinizde hem beyin hem de cilt sağlığınız koruma altına alınıyor.

ceviz-su-kuru.jpg

Suda bir gün bekletilen cevizlerin içerisindeki yağ salınımı ile birlikte Omega 3 yağ asitleri ve e vitamini su içerisinde depolanmaktadır. Hazırladığınız kürü sabahları aç karnına bir bardak tüketerek gün içerisinde ihtiyaç duyulan vitaminleri tek seferde almış oluyorsunuz.

CİLDİNİZ KORELİLERİN CİLDİNİ GEÇECEK

Düzenli olarak ceviz suyunun tüketilmesi yalnızca beyin için değil cilt sağlığı içinde son derece yararlıdır. Korelilerin mermer cildine sahip olmak istiyorsanız ve daha genç bir görünüm kazanmak için mutlaka ceviz suyu küründen yararlanmanız gerekiyor.

cevizi-suda-bekletmenin-faydasi.jpg

Bu kür ile birlikte cildiniz daha genç görünürken ışıl ışıl parlayacak. Bunun yanı sıra saç sağlığı için de faydalı olan ceviz kürü daha parlak ve sağlıklı bir saça sahip olmanızı sağlayacaktır. Cilt ve saç sağlığı için yararlı olan ceviz suyunun sabahları aç karnına tüketilmesi gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN