Elektrikli araç almak için bir neden daha! Fren balatasını gören usta gözlerine inanamadı... Tam 162 bin km'de ama…

Elektrikli araç almak için bir neden daha! Fren balatasını gören usta gözlerine inanamadı... Tam 162 bin km'de ama…

Araç almak için araştırma yapanların tercihi artık kesinlikle elektrikli araçlardan yana olacak. Fren balatalarını görenler gözlerine inanamadı. 162 bin kilometrede böyleyse ilerisinde kim bilir neler olacak? İşte elektrikli araç almanın nedenleri…

Son yıllarda piyasada araç çeşitliliğinde artış görülürken vatandaşlar da çoğunlukla elektrikli araçlara yöneliyor. Hem çevre hem de yakıt tasarrufu sağlayan elektrikli araçların avantajları da saymakla bitmiyor. Yaşanan son olay ise elektrikli araç almak için aklında soru işareti olanların kafasındaki tüm sis bulutları dağılacak. Fren balatalarını gören hem usta hem vatandaş gözlerine inanamadı. İşte elektrikli araç almanın nedenleri...

HERKES ELEKTRİKLİ ARAÇ ALACAK

Araç almak için piyasa araştırması yapan milyonlarca vatandaş hangi aracın daha iyi ve avantajlı olduğunu araştırmaya devam ediyor. 162 bin kilometrede olan aracın fren balatalarını gören herkesin ağzı açık kaldı. Elektrikli araçların neden avantajlı olduğunun bir kanıtı olarak görülen bu fotoğrafın ardından vatandaşın aklındaki soru işaretleri de ortadan kalkıyor.

Image

Sağdaki fren balatasının 162 bin kilometrede olan bir elektrikli araca ait olduğunu belirten usta soldakinin ise yenisi olduğunu belirtti. Elektrikli araç motorlarında rejeneratif frenleme özelliği olduğu belirtiliyor. Bu özellik yalnızca menzili uzatıp fren bakımı masraflarını düşürmekle kalmayıp şehirde fren balatalarını sebep olduğu zehirli partikül emisyonunu da büyük oranda azaltmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN