Canan Karatay'dan makyaja veda ettiren yöntem! “Sabah aç” karnına dedi, uygulayan gençlik iksirini buldu

Canan Karatay'dan makyaja veda ettiren yöntem! “Sabah aç” karnına dedi, uygulayan gençlik iksirini buldu

Doğal olması nedeniyle Canan Karatay tarafından sıklıkla önerilen o besin sabah aç karnına tüketildiğinde resmen mucizelere imza atıyor. Vücuttaki iltihaplanmayı önleyerek cildi güzelleştiren o ürün resmen gençlik iksirinin sırrı olarak listelere işleniyor. Bu yöntemi deneyen tüm Kozmetik ürünlerini de çöpe dolduruyor. İşte Canan Karatay'ın o tavsiyesi…

Severek tüketilen gıdalar arasında yer alan tahin ve pekmezin bir araya gelmesi mucize bir etki ortaya çıkarıyor. Hem cilt sağlığı hem de organ sağlığı için oldukça önemli bir yere sahip olan tahine günlük hayatta tüketenler ışıl ışıl bir cilde ulaşırken sağlığın da anahtarını buluyor. Tahinin önemine değinen Canan Karatay, düzenli tüketilmesi durumunda damar tıkanıklığı tedavisinde olumlu sonuçlar ortaya çıktığını ifade etti.

DOĞANIN DOĞAL MUCİZESİ

İnflamatuar özelliklere sahip olan tahin bağışıklık sistemini güçlendirirken kolesterol seviyesini düşürmektedir. Kalp hastalıkları, felç riskini en aza indiren tahinin kalsiyum ve magnezyum açısından zengin olduğu biliniyor. Kan basıncını düşürürken kalp sağlığını koruyan tahin eski şifa kitaplarının da baş kahramanı olarak karşımıza çıkıyor.Tahin ve limon karışımı ile birlikte kan yapıcı ya da yorgunluk önleyici bir enerji deposu elde edebilirken kadın ve erkeklerde doğurganlığı arttırarak kısırlık riskini de en aza indirdiği söyleniyor.

tahin-pekmez.jpg

İçerisinde bol miktarda B vitamini bulunan tahin saçların daha parlak olmasını sağlarken çinko sayesinde de cildin yenilenmesini ve daha sağlıklı bir görünüm sunmasını sağlamaktadır. Bunun yanı sıra kolajen üretimine destek sağlayan tahin ciddi oluşan kırışıklıkların azaltılmasında da görev alıyor. Tahin üretimindeki ana maddenin Susam olması cilt hücrelerinin yenilenmesinde ve erken yaşlanma belirtilerinin önlenmesinde etkili olurken aminoasitler, E vitamini, B vitamini, mineral ve yağ asitleri etkisini gösteriyor.

tahin-karisim.jpg

OMEGA 3 ZENGİNİ

Tahin Omega 3 ve Omega 6 zengini bir ürün olarak görülürken sinir hücrelerine sağlıklı bir şekilde çalışmasını desteklemektedir. Düzenli tüketildiğinde hafızayı güçlendiren tahin beyin işleyişine de katkı sağlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN