Canan Karatay’ın favori içeceği! Bardak bardak tüketin, genç kalın

Canan Karatay’ın favori içeceği! Bardak bardak tüketin, genç kalın

Canan Karatay, bu içeceği bardak bardak tüketiyor! Hem gençleştiriyor hem de A’dan Z’ye tam bir sağlık deposu. Evinizden asla eksik etmeyin.

Beslenme uzmanı Canan Karatay’ın zeytinyağı tüketimi konusunda önemli detaylar paylaştı. Cilt bakımından kalp sağlığına kadar tam bir Ecza deposu!

ZEYTİNYAĞININ İÇMENİN 5 FAYDASI

KALP SAĞLIĞINA FAYDALI: Zeytinyağının doymamış yağ asitleri içermesi nedeniyle kalp sağlığını olumlu yönde etkiliyor. LDL kolesterol seviyesini düşürerek kalp-damar hastalıklarının riskini azaltır.
ANTİOKSİDAN KAYNAĞI: Zeytinyağının antioksidanlar bakımından zengin olduğu ve vücuttaki serbest radikallerle savaşarak hücrelerin yaşlanmasını geciktirir.
SİNDİRİMİ DÜZENLER: Zeytinyağının sindirim sistemini düzenleyici özelliklere sahip olduğu ve lifli yapısı sayesinde sindirimi hızlandırarak kabızlık sorununu önler.
CİLT SAĞLIĞINI DESTEKLER: Zeytinyağının cilt sağlığını olumlu yönde etkilediği, anti-enflamatuar özelliklere sahip ve ciltteki tahrişleri yatıştırarak nem dengesini korur
KİLO KONTROLÜNE YARDIMCI OLUR: Zeytinyağının tokluk hissi veren özelliği ile kilo kontrolüne yardımcı olur ve yemeklerde kullanıldığında daha az yemek yeme isteği uyandırarak kilo verme sürecine destek olmakta.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN