Canpolat duyurdu: Ocak Partisi AK Parti'yi desteklemek için adaylarını geri çekti

Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat bugün yaptığı basın açıklamasında, Malatya'da da mevcut belediye başkan adaylarını, AK Parti'nin adaylarını desteklemek için geri çektiklerini duyurdu. "Sayın Cumhurbaşkanımızın imajını zedelemek isteyen siyasi partiler kazanamayacağı seçimlerde aday çıkararak Türkiye'ye karşı düşmanlık ettiklerini düşünüyoruz." diyen Canpolat bunun diğer partilere örnek olmasını ümit ettiklerini belirtti.

Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, Malatya'da il parti teşkilatı ve parti adayları ile basın toplantısı düzenledi. Canpolat, daha önce aldıkları karar kapsamında Malatya'da da mevcut belediye başkan adaylarını geri çekerek AK Parti'nin adaylarını destekleyeceklerini söyledi.

8933874.jpg

Malatya'da siyasi depremlerin olmaması için bu kararı aldıklarını belirten Canpolat, "Biz yine Malatya'da da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın elini kaldırdığı adayları destekleyerek mevcut belediye başkan adaylarımızı geri çekiyoruz. Vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim." dedi.

8933873.jpg

''DİĞER PARTİLERE DE ÖRNEK OLMASINI ÜMİT EDİYORUZ'

Bazı siyasi partilerin seçimi kazanamayacak olmasına rağmen belediye başkan adayı çıkararak Türkiye'nin imajını zedelediklerini dile getiren Canpolat, "Bakın biz bugün hiçbir pazarlık sonucu hiçbir ittifak girişiminde bulunmadan ülkemizi, Malatya'yı, düşündüğümüz için bu bölgenin ve bu ülkenin önünde engel teşkil etmemek adına belediye başkan adaylarımızı geri çektik. Bunun diğer siyasi partilere de örnek olmasını ümit ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın imajını zedelemek isteyen siyasi partiler kazanamayacağı seçimlerde aday çıkararak Türkiye'ye karşı düşmanlık ettiklerini düşünüyoruz. Biz buna müsaade etmeyeceğiz. Biz Osmanlı Ocakları'nın çatısı altında Ocak Partisi'yle bu milletin, devletin yanında. Sonuna kadar mücadele edeceğiz." diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN