Çarşamba günü için dibin dibini göreceğiz! Tüm Türkiye’yi vuracak

Çarşamba günü için dibin dibini göreceğiz! Tüm Türkiye’yi vuracak

Meteoroloji uzmanları, Türkiye’nin çarşamba günü için dikkatli olması gerektiği konusunda önemli bir uyarıda bulundu. Çarşamba günü böyle uyanacağız!

Yapılan uyarılarda Yunanistan üzerinden Türkiye’ye ulaşan Afrika kökenli çöl tozlarının, özellikle araçlar ve evlerde yoğun bir toz tabakası oluşturacağı belirtildi.

Salı günü yaşanacak yağışların çarşamba günü de devam edeceği ve bu yağışlara soğuk hava dalgasının eşlik edeceği ifade edildi.

img-3774.png

Meteoroloji Bey adlı hesaptan yapılan açıklamada, çarşamba günü için hava durumu uyarısı yapılarak, Kuzey ve Doğu Marmara, Batı Karadeniz, İç Ege, İç Anadolu’nun batı ve orta kesimleri, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu’nun batısı ve Doğu Anadolu’nun bazı bölgelerinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında olacağı kaydedildi.

Bu durumun, söz konusu bölgelerde yaşayan vatandaşları doğrudan etkileyeceği öngörülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN