Çatır çatır 33 kilo veren Zerrin Özer’in garantili diyeti buymuş! Yemekten sonra bunu içmiş

Çatır çatır 33 kilo veren Zerrin Özer’in garantili diyeti buymuş! Yemekten sonra bunu içmiş

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer’in başarılı zayıflama süreci, kilo vermek isteyen birçok kişinin ilgisini çekti. 33 kilo vererek büyük bir dönüşüm yaşayan Özer, sağlıklı ve düzenli bir yaşam tarzı benimseyerek bu sonuca ulaştı. İşte Zerrin Özer’in kilo verme hikayesi ve süreci hakkında bilgiler…!

Zerrin Özer, 109 kilodan 76 kiloya inerek tam 33 kilo verdi. Bu başarılı sonuç, zayıflamak isteyen birçok kişinin ilgisini çekti. Zerrin Özer, sadece 6 ayda bu sonucu elde etti ve kilo verme sırrını da paylaştı.

img-8995.jpeg

ZERRİN ÖZER’İN ZAYIFLAMA YÖNTEMİ

Zerrin Özer, kilo verme sürecinde diyetini harfiyen uyguladı ve düzenli beslenme alışkanlığını benimsedi. Ayrıca her gün bir eğitmen eşliğinde spor yaparak aktif bir yaşam sürdürdü. Kilo ölçüm analizlerine göre yönlendirilen ünlü şarkıcı, spor aletleri ve koşu bandını düzenli olarak kullandı. Zerrin Özer, diyetinin yanı sıra her gün 1 saat koşu bandında egzersiz yaptı ve haftada 3 gün spor yaptı.

ZAYIFLAMA SÜRECİNDEKİ BESLENME

Zayıflama sürecinde Zerrin Özer, sıkı bir diyet programına bağlı kalmadı. Daha çok sebze, az yağlı protein, bol yeşillik ve bakliyat tüketmeyi tercih etti. Bazı sabahlar müsli, yağsız süt veya yoğurtla kahvaltısını yaptı.

Zerrin Özer, diyet programında çeşitlilik sağlamak için bazen tam buğday veya çavdar ekmeği de tüketti. Ünlü şarkıcının zayıflama sürecinde tükettiği besinler arasında;

Kuru kayısı
Bakliyat, bol yeşillik, sebze ve az yağlı protein
Kahvaltıda yoğurt veya yağsız süt
Günlük 4 bardak yeşil çay
Tam buğday veya çavdar ekmeği
Zencefil, zerdeçal, tarçın ve keten tohumu bulunuyor.

Zerrin Özer’in başarılı zayıflama hikayesi, sağlıklı ve düzenli bir yaşam tarzının ne kadar önemli olduğunu bizlere hatırlatıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN