Çeşme ve Alaçatı'yı unutun! Kocaeli'den 1 saate gidiliyor, berrak denizi ile adeta bir saklı cennet!

Çeşme ve Alaçatı'yı unutun! Kocaeli'den 1 saate gidiliyor, berrak denizi ile adeta bir saklı cennet!

Kocaeli'nde yaşayan vatandaşlar dikkat! Sıcak havalardan bunaldıysanız yeni rotanızı çiziyoruz. İmrenli Köy Plajı! Şile’de bulunan bu doğal güzellik, kamp alanları, denizi ve sakinliğiyle sıcak havalardan bunalanların kaçış noktası haline geldi

Kocaeli merkezden ortalama 70 kilometre uzakta bulunan İmrenli, otel tatilinden sıkılanlar için biçilmiş kaftan. Plajda ücretli tesislerin yanı sıra ücretsiz kamp alanları da bulunuyor. Yani ister çadırınızı kurun, ister kamp alanı kiralayın, doğayla baş başa tatilin tadını çıkarın.

yeni-proje-2025-07-13t123408-574

Üstelik bölgedeki insanlar son derece misafirperver. Sahil kenarında marketten kahvaltıya kadar birçok imkan bulmak da mümkün. Denizi oldukça temiz ve kademeli olarak derinleştiği için çocuklu aileler tarafından da tercih ediliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN