Charlize Theron’un evi bile sönük kaldı! Koskoca malikaneyi satsa da İstanbul'dan ev alamıyor

Charlize Theron’un evi bile sönük kaldı! Koskoca malikaneyi satsa da İstanbul'dan ev alamıyor

Dünyaca ünlü Oscar ödüllü oyuncu Charlize Theron lüks malikanesini satışa çıkardı fiyatlar çocuk oyuncağı gibi kaldı. Nişantaşı'nda 4+1 apartman dairesinin fiyatından daha düşük bir fiyata malikane sahibi olabilirsiniz. Karar sizin… İster Charlize Theron'un lüks malikanesinde yaşayın isterseniz de Nişantaşı'nda.

Oscar ödüllü dünya yıldızı Charlize Theron lüks malikanesinin satışa çıkarttı rakamlar ise Türkleri güldürdü. Acınacak halimize resmen gülüyoruz. Nişantaşı'nın göbeğinde 4+1 apartman dairesi ile Charlize Theron'un lüks malikanesinin aynı değerde olması herkesi güldürüyor. Sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alan konut fiyatları gülünç bir noktaya geldi. İstanbul'da her geçen gün artan fiyatlar değil ev sahibi olmayı kirada oturmayı bile zorlaştırıyor. Hayat pahalılığı nedeniyle geçinmekte zorlanan vatandaşlar ise teker teker İstanbul'u terk etmeye başladı. Durumu gözlerinle seren en ilginç detay ise Charlize Theron'un malikane fiyatının İstanbul'daki ev fiyatları kadar olmazsa oldu.

İSTER HOLLYWOOD'DA YAŞAYIN İSTER NİŞANTAŞI'NDA

Charlize Theron satışa çıkardığı malikanenin fiyatı İstanbul'daki ev fiyatlarıyla eşdeğer konumda yer alıyor. Hollywood heisteki lüks malikane 3,8 milyon dolar yaklaşık 118 milyon TL'ye satışa çıkarıldı. Show Haber'de yer alan bilgiler doğrultusunda malikanenin satış fiyatının Şişli'de 400 metrekarelik bir apartman dairesinin fiyatının altında kaldığı görüldü.

charlize-theron-evi-nisantasi.jpg

Şişli'de satışa çıkarılan 400 metrekarelik 4+1 dairenin fiyatı ise 125 milyon TL olarak gösteriliyor. Ünlü Hollywood yıldızının satışa çıkarttığı malikanenin fiyatından yaklaşık 7 milyon daha fazla ödemek gerekiyor.

charlize-theron-evi.jpg

Malikanenin içerisinde havuz, sauna, spor salonu ile birlikte lüks bir şekilde döşenen bu evin Şişli'deki bir apartman dairesi bile etmediği görüldü. Türkiye ve Amerika'daki emlak piyasasındaki fiyat farklılıkları ise her şeyi gözler önüne seriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN