CHP lideri Özel'den 'Sinan Ateş' tepkisi: Hesabını sormak boynumuzun borcu

Siyasi partiler 31 Mart yerel seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi lideri Özel, partisinin Bursa'daki aday tanıtım toplantısında konuştu. Sinan Ateş cinayetine dikkat çeken Özel, "Tayyip Erdoğan o partiyle ittifakı zedelenmesin diye diye iki kız çocuğu babasının katillerinin peşini bırakıyorlar ya bunun da hesabını sormak boynumuzun borcu" dedi.

Türkiye, 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere odaklandı. Siyasi partiler ve belediye başkan adayları çalışmalarını yoğunlaştırdı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa aday tanıtım toplantısında konuştu.

CHP lideri Özel, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin açıklamada bulunarak "Belki hiçbir zaman düşüncelerimiz örtüşmedi ama Sinan Ateş gibi iki kız çocuğu babası birini Ankara'nın orta yerinde katlettiler. Türkiye'deki o kirli ittifak Sinan Ateş cinayetini araştıran savcıya dur dedi, tehdit etti, onu tayin etti.

Siyasilere uzanan bu davayı örtbas etmeye çalıştı. Bir parti burasına kadar işin içinde diye, Tayyip Erdoğan o partiyle ittifakı zedelenmesin diye diye iki kız çocuğu babasının katillerinin peşini bırakıyorlar ya bunun da hesabını sormak boynumuzun borcu" ifadelerine yer verdi.

1kapak-006.jpg

Özel'in açıklamalarından satır başı şöyle:

Geçen sefer o yarım kalan hikayenin tamamlanması için, bu şarkının burada yarım kalmaması için Bursa sokaklarındaki heyecanı görüyorum. Önüme ölçümler geliyor, anketlere bakıyorum keyifleniyorum. Geliyoruz, kazanıyoruz. Bursa bizi bekliyor.

AKTAŞ'I GÖNDERMEKTEN DAHA 'MEGA' PROJE YOK

Alinur Aktaş gibi Cumhuriyet değerleriyle çatışan; Bahriye Üçok, Türkan Saylan ve Uğur Mumcu gibi insanlara laf edecek kadar gözü dönmüş bir kişinin Bursa'da yönetimde olduğu her dakika Bursa'ya yazıktır. Ona tek bir şey söyleyelim. Biz sizin gibi kimseyi ötekileştirmeyi istemeyiz. Sen milli bayramlara dil uzatıyorsan tarafını seçmişsin, işgal donanması geldiğinde onların önüne kırmızı halı serenlerin yanındasın.

Alinur Aktaş'ı gönderip Mustafa Bozbey'i getirmekten daha 'mega' bir proje yok.

SİNAN ATEŞ'İN HESABINI SORMAK BOYNUMUZUN BORCU

Belki hiçbir zaman düşüncelerimiz örtüşmedi ama Sinan Ateş gibi iki kız çocuğu babası birini Ankara'nın orta yerinde katlettiler. Türkiye'deki o kirli ittifak Sinan Ateş cinayetini araştıran savcıya dur dedi, tehdit etti, onu tayin etti.

Siyasilere uzanan bu davayı örtbas etmeye çalıştı. Bir parti burasına kadar işin içinde diye, Tayyip Erdoğan o partiyle ittifakı zedelenmesin diye diye iki kız çocuğu babasının katillerinin peşini bırakıyorlar ya bunun da hesabını sormak boynumuzun borcu.

ATATÜRK SENİN İÇİN ÖLDÜ

Bilmen gereken bir şey var, 'Atatürk öldü' diyorsan Atatürk sen bu cumhuriyet düşmanlarına Atatürk'e husumet duyanlara, 'Kurtuluş Savaşı yoktur' diyenlere, 'Keşke Yunan kazansaydı' diyenlere koltuk değneği olduğun gün Atatürk senin için öldü. Atatürk'ün adını anma sen.

EMEKLİNİN SOFRASINDAN 18 KİLO KIYMA ÇALINMIŞ

Tayyip bey dönüp dönüp bana saldırıyor. Ben ağır bir suç işlemişim bugün de o suçu işlemeye Bursa’ya geldim. Şimdi biraz da Bursa’da emeklileri tahrik edeyim.

Türk-İş 16 bin 250 TL açlık sınırıdır diyor ve bu ülkede emeklilerin çok önemli bir kısmı 10 bin TL gibi en düşük emekli maaşıyla geçinmek zorunda kalıyorlar. Ben de o günden bugüne kadar bunun haksızlık olduğunu, emeklilere 10 bin TL vermenin mümkün olamayacağını, emeklilere verilmesi gereken maaşın 25 bin TL olduğunu anlatıyorum.

Bayram ikramiyesi dedin 2015’te bunu biz söylemiştik. 7 Haziran’da veremem dedin baktım seçimi kaybettin 1 Kasım’da biz de vereceğiz dedin. 2018’de bin TL 2020’de 2 bin TL şimdi bu seçimde 5 bin TL yapacağız diye söylediler söylediler 3 bin TL ‘ye çıkardılar. Bu ikramiye ilk verildiğinde bin liraya 24 kilo kıyma alınıyordu şimdi sadece 6 kilo kıyma alınıyor.

O ikramiye 2018’den bugüne emeklinin sofrasında 18 kilo kıyma çalmış.

GÖSTERMELİK DÜŞMAN OLDUNUZ

İşinize geldi çadır mahkemeleri kurdunuz, ahbap oldunuz, masa kurdunuz. Gün oldu birlikte halaya durdunuz, gün oldu göstermelik düşman oldunuz. CHP, Meclis'te bulunan her partiye aynı mesafededir. Şunu bilin ki CHP'nin herhangi bir üyesinin vatanseverliğine, cumhuriyetçiliğine, milliyetçiliğine laf edecek adamın alnını karışlarız.

Saray bir dakikada 23 bin para harcıyor. İliç'te maden işletmecisi şirket dahil onlarca yandaş şirketin milyonlarca lira vergisi affedilmiş ama emekliye para yok."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN