CHP ve Yeşil Sol'lu vekiller Erdoğan’ın selamlaması esnasında ayağa kalkmadı

CHP ve Yeşil Sol'lu vekiller Erdoğan’ın selamlaması esnasında ayağa kalkmadı

Üçüncü kez cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan'ın bugün mecliste yemin töreni gerçekleşti. Erdoğan'ın TBMM Genel Kurulu selamlaması esnasında, CHP ve Yeşil Sol milletvekilleri ise ayağa kalkmadı.

28 Mayıs'ta yapılan ikinci tur oylamada Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden motosikletli polis ekiplerinin konvoyu eşliğinde TBMM'ye hareket etti. Yağmur yağışı altında ilerleyen Erdoğan'ın içinde bulunduğu makam aracına TBMM girişinde vatandaşlar karanfil attı. Erdoğan, TBMM'de Geçici Meclis Başkanı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından törenle karşılandı. Yoğun yağmur altındaki karşılama töreninin ardından Erdoğan, meclise geçti.

7105300.jpg

AİLESİ DE TÖRENE KATILDI

Daha sonra Genel Kurul'da yemin töreni gerçekleşti. Töreni Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan, kızları Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Esra Erdoğan Albayrak, Selçuk Bayraktar ve torunları da locadan izledi. Geçici Meclis Başkanı Bahçeli'nin yemin törenini başlatması ile birlikte Erdoğan, Genel Kurul'a davet edildi. Erdoğan, AK Parti ve MHP milletvekilleri tarafından ayakta alkışlandı.

7106213.jpg

CHP'Lİ VE HDP'Lİ VEKİLLER AYAĞA KALMADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Genel Kurulu selamlaması sırasında CHP’li ve Yeşil Sol'lu vekiller ayağa kalkmadı ve alkışlamadı. AK Partili milletvekilleri CHP ve HDP’lilere tepki gösterdi. Diğer yandan, Saadet, DEVA ve Gelecek Partili vekiller ise ayağa kalkarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı alkışladı.
7106218.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (20)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
20 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN