CHP’de değişim sesleri yükseldi! Mansur Yavaş'ta o isimler arasına katıldı! O beğeni her şeyi açığa çıkardı!

CHP’de değişim sesleri yükseldi! Mansur Yavaş'ta o isimler arasına katıldı! O beğeni her şeyi açığa çıkardı!

Seçim sürecinin ardında CHP'de Ortalık karıştı. Değişim sesleri yükselirken bu kararı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan da destek geldi. Yavaş’ın sosyal medya hesabından yaptığı o beğeni akıllarda soru işareti oluşturdu. İşte değişim iddialarına gelen o yanıt…

Cumhuriyet Halk Partisi seçim sürecinin ardından değişim süreci ile gündeme geldi. Son seçimlerin ardından istenilen sonuca ulaşılamaması nedeniyle Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliği parti içinde sorgulanmaya başladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan gelen değişim çağrısı üzerine ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın da destek verdiği öne sürüldü. Mansur Yavaş'ın son hamlesi gündeme bomba gibi düştü. İşte değişim iddialarına gelen o yanıt…


PARTİ İÇİNDE DEĞİŞİM İSTENİYOR

Geride kalan cumhurbaşkanlık seçimlerinde istenilen sonuca ulaşılamaması CHP içerisinde karışıklığa neden oldu. Prof. Dr. Evren Balta, aday seçiminin hatalı olduğunu aktarırken Aralık 2022 tarihli 'negatif/pozitif oy verisini' sosyal medya hesabı üzerinden bir kez daha paylaştı.

Mansur Yavaş da mı değişim diyor? İmamoğlu'nun çıkışı sonrası Yavaş'ın o son beğenisi gündem yarattı


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun negatif Duygu'nun en güçlü olduğu siyasetçiler olduğu belirtildi. Anket sonuçları kapsamında 'Kılıçdaroğlu'na kesinlikle oy vermezdim', 'oy vermezdim' diyenlerin oranına bakıldığında %66 gibi bir sonuç ortaya çıkıyor. Aynı ifadelerin Erdoğan için kullanılması durumu ise %57 olarak verilere yansıdı.

mansur-yavas-mujde.jpg


MANSUR YAVAŞ DEĞİŞİM Mİ İSTİYOR?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de içerisinde bulunduğu araştırma kapsamında negatif oranının en düşük olduğu isim Ankara Büyükşehir Belediye Mansur Yavaş olarak görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN