CHP'de para sayma soruşturması: Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı

CHP'de para sayma soruşturması: Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı

Sosyal medyada yayılan ve CHP İstanbul İl Başkanlığı'na ait olduğu iddia edilen para sayma görüntüleri üzerine başlatılan soruşturmaya ilişkin CHP eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ’şüpheli’ sıfatıyla savcılığa ifadeye çağrıldı.

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma sürüyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, iddia edilen para sayma görüntülerinin maddi gerçeğin ortaya çıkarılması ve olası suç unsurlarının belirlenmesi amacıyla re’sen soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında, şüpheli Ali Rıza Braka’nın ifadesinde, CHP adına süreci o dönem İstanbul İl Başkanı olan Canan Kaftancıoğlu’nun yönettiğini belirtmesi üzerine Kaftancıoğlu da ‘şüpheli’ olarak ifadeye çağrıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN