CHP'den belediyelere altı ayda bir karne verilecek

CHP'den belediyelere altı ayda bir karne verilecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, partinin belediye başkanlarına altı ayda bir performans değerlendirmesi yapacaklarını ve Yılmaz Büyükerşen'in koordinatörlüğünde çalışacak bir birim oluşturacaklarını açıkladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, Balıkesir'in Edremit ilçesinde bulunan belediyeyi ziyaret etti. Ziyaret sırasında, göreve yeni seçilen Belediye Başkanı Mehmet Ertaş'ı tebrik eden Aytekin, CHP'li belediyelerin yönetimini sürekli takip edeceklerini ve destekleyeceklerini ifade etti. Ayrıca, belediyelerin eksikliklerini tamamlayacaklarını vurguladı.

Aytekin, bu amaçla özel bir birim kurulacağını belirtti. Bu birimin, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı başkanlığında, Yılmaz Büyükerşen'in koordinatörlüğünde çalışacağını açıkladı. Birimin, uzmanlardan oluşacak bir yerel yönetim istişare birimi olacağını belirtti. Bu birim, her 6 ayda bir belediyelerin performansını sahada anketlerle ölçecek ve vaatlerin yerine getirilip getirilmediğini takip edecek.

6 AYDA BİR KARNE

Her 6 ayda bir belediyelerin bir karnesi olacak ve yapılan işlerin destekleneceği, halk nezdinde olumsuz karşılanan işlerin ise düzeltilip iyileştirileceği ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN